צילום מנה: PIXABAY |
חברת "ביכורים מזון ומאפה" מציעה להעשיר את המרק עם טוסט גבינה עשוי מלחם פשתן - עשיר באומגה 3, חלבון וסיבים תזונתיים ודל מאוד בפחמימות
הכנתם מרק חורפי, חם ומנחם? חברת "ביכורים מזון ומאפה" מציעה להעשיר אותו עם טוסט גבינה קראנצ'י מלחם פשתן - עשיר באומגה 3, חלבון וסיבים תזונתיים ודל מאוד בפחמימות!
קרדיט: צילום מוצר אייל קרן |
לחם הפשתן מיוצר מזרעי פשתן זהובים מקנדה, שערכיהם כמזון-על נשמרים בטכנולוגיה ייחודית. הלחם עשיר באומגה 3, חלבון וסיבים תזונתיים, והוא מכיל כמות נמוכה במיוחד של פחמימות (כ-1 גרם בפרוסה). הלחם לא מכיל סוכר או ממתיקים מלאכותיים והרכבו תורם לתחושת שובע. כשר בהשגחת בד"צ העדה החרדית.
ביכורים מציעה טוסט גבינה למרק – מלחם פשתן.
מתכון לטוסט מלחם פשתן עם חמאה, גבינת גאודה או מוצרלה, ופפריקה
מצרכים:
כיכר לחם פשתן של "ביכורים"
חמאה
פרוסות גבינה צהובה – רצוי גבינת גאודה ו/או גבינת מוצרלה (לא רכה)
פפריקה (מתוקה, מעושנת או חריפה)
לערבב בקערית: 1 כפית שום גבישי, 1/2 כפית פלפל שחור או לבן
אופן ההכנה:
¨ לחמם תנור ל-180 מעלות
¨ לרפד תבנית תנור בנייר אפייה, ולסדר בה פרוסות כמספר הסועדים. להנמיך את החום ל-140 מעלות ולשים את התבנית בתנור למשך 10 דקות. להוציא מהתנור את התבנית
¨ להנמיך את החום ל-120 מעלות, למרוח כל פרוסה בחמאה, לפזר מעל מעט מתערובת התבלינים ולהחזיר לתנור לעוד 10 דקות
¨ להוציא את התבנית ולהניח פרוסת גבינה צהובה מעל כל פרוסה. לבזוק מעל מעט פפריקה (מתוקה, מעושנת או חריפה)
¨ להחזיר לתנור, להנמיך את החום ל-110 מעלות ולאפות עד שהגבינה נמסה
¨ להניח בתוך קערית עם מרק חם(בצל, תפוחי אדמה, בטטה, סלרי ועוד), ולהגיש
** אם מכינים עם גבינת מוצרלה, אפשר לפזר מעל לטוסט גם כמה גבישי מלח גס - אטלנטי או הימלאיה
להשיג ברשתות השיווק ובבתי הטבע ברחבי הארץ, ודרך אתר החברה (ולקבל משלוח הביתה): https://www.bikurim.co.il/
קרדיט: צילום מוצר אייל קרן
צילום מנה: PIXABAY
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה