מתכון טוסט גבינה קראנצ'י מלחם פשתן - טעים מאוד במרק חורפי, חם ומנחם!



צילום מנה: PIXABAY

חברת "ביכורים מזון ומאפה" מציעה להעשיר את המרק עם טוסט גבינה עשוי מלחם פשתן - עשיר באומגה 3, חלבון וסיבים תזונתיים ודל מאוד בפחמימות 

הכנתם מרק חורפי, חם ומנחם? חברת "ביכורים מזון ומאפה" מציעה להעשיר אותו עם טוסט גבינה קראנצ'י מלחם פשתן - עשיר באומגה 3, חלבון וסיבים תזונתיים ודל מאוד בפחמימות! 

קרדיט: צילום מוצר  אייל קרן

לחם הפשתן מיוצר מזרעי פשתן זהובים מקנדה, שערכיהם כמזון-על נשמרים בטכנולוגיה ייחודית. הלחם עשיר באומגה 3, חלבון וסיבים תזונתיים, והוא מכיל כמות נמוכה במיוחד של פחמימות (כ-1 גרם בפרוסה). הלחם לא מכיל סוכר או ממתיקים מלאכותיים והרכבו תורם לתחושת שובע. כשר בהשגחת בד"צ העדה החרדית. 

ביכורים מציעה טוסט גבינה למרק – מלחם פשתן. 
מתכון לטוסט מלחם פשתן עם חמאה, גבינת גאודה או מוצרלה, ופפריקה 

מצרכים: 
כיכר לחם פשתן של "ביכורים" 
חמאה 
פרוסות גבינה צהובה – רצוי גבינת גאודה ו/או גבינת מוצרלה (לא רכה) 
פפריקה (מתוקה, מעושנת או חריפה) 
לערבב בקערית: 1 כפית שום גבישי, 1/2 כפית פלפל שחור או לבן



אופן ההכנה: 
¨ לחמם תנור ל-180 מעלות 
¨ לרפד תבנית תנור בנייר אפייה, ולסדר בה פרוסות כמספר הסועדים. להנמיך את החום ל-140 מעלות ולשים את התבנית בתנור למשך 10 דקות. להוציא מהתנור את התבנית 
¨ להנמיך את החום ל-120 מעלות, למרוח כל פרוסה בחמאה, לפזר מעל מעט מתערובת התבלינים ולהחזיר לתנור לעוד 10 דקות 
¨ להוציא את התבנית ולהניח פרוסת גבינה צהובה מעל כל פרוסה. לבזוק מעל מעט פפריקה (מתוקה, מעושנת או חריפה) 
¨ להחזיר לתנור, להנמיך את החום ל-110 מעלות ולאפות עד שהגבינה נמסה 
¨ להניח בתוך קערית עם מרק חם(בצל, תפוחי אדמה, בטטה, סלרי ועוד), ולהגיש 

** אם מכינים עם גבינת מוצרלה, אפשר לפזר מעל לטוסט גם כמה גבישי מלח גס - אטלנטי או הימלאיה 




להשיג ברשתות השיווק ובבתי הטבע ברחבי הארץ, ודרך אתר החברה (ולקבל משלוח הביתה): https://www.bikurim.co.il/

קרדיט: צילום מוצר  אייל קרן
צילום מנה: PIXABAY


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Adbox