לכבוד חג הפסח, "נפטון" מציעה ליהנות ממבחר תבלינים משובחים וכשרים לפסח, להכנת מנות חגיגיות של דג אמנון – ב"תערובת לתיבול פלפל לימון", ותפוחי אדמה – ב"תערובת לתיבול פילדלפיה"




המנות טעימות, מנחמות ומיוחדות, ומביאות את ניחוח העולם הגדול

לכבוד חג הפסח, חברת נפטון מציעה מבחר תבלינים משובחים וכשרים לפסח להכנה של מנות טעימות, עסיסיות וחגיגיות.
לכבוד החג, נפטון מציעה שני מתכונים נהדרים: פילטים של דג אמנון ב"תערובת לתיבול פלפל לימון", ותפוחי אדמה קריספיים ב"תערובת לתיבול פילדלפיה". המנות טעימות, מנחמות ומיוחדות, ומביאות את ניחוח העולם הגדול – לשולחן החג הביתי.
נפטון - תערובות תיבול - פלפל לימון ופילדלפיה. צילום אייל קרן

"נפטון" מציעה מתכונים טעימים לליל הסדר ולחול המועד:
תפוחי אדמה קריספיים ב"תערובת לתיבול פילדלפיה"

לאוהבי הטעם המתקתק-פיקנטי-חריף: "תערובת התיבול פילדלפיה" בעלת ניחוח ארומטי, טעמה מתקתק ופיקנטי בו זמנית. מקורה מניו אוליאנס ארה"ב והיא מכילה עשבי תיבול שונים (אורגנו, בזיליקום, טימין), פפריקה, גרגרי חרדל, זרעי כמון ו/או כוסברה, פלפל שחור ועוד. התבלין מתאים מאוד לתיבול כל סוגי הבשרים והעופות, דגים, תפוחי אדמה, אורז, מוקפצים, ירקות בתנור, פשטידות וגם לסלטים כמו סלט כרוב וסלק טרי.

מצרכים:
12 תפוחי אדמה בינוניים, שטופים (עם הקליפה)
3 כפות תבלין פילדלפיה של נפטון
1.5 כפיות פפריקה מתוקה של נפטון
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור טחון של נפטון
2/3 כוס שמן זית
2 כפות מיונז איכותי
מי שאוהב יותר חריף: יוסיף 1/2 -1 כפית פפריקה חריפה של נפטון

אופן ההכנה:
· לבשל את תפוחי האדמה במים רותחים ומומלחים עד שהם כמעט עשויים (בערך 10 דקות מרגע שהמים רותחים). על תפוחי האדמה להיות רכים אך לא רכים מדי. לסנן ולצנן מעט
· לחתוך את תפוחי האדמה לרבעים או לטריזים
· לערבב את כל התבלינים, השמן והמיונז, ולשים בתבנית תנור
· להוסיף את תפוחי האדמה ולערבב בעדינות
· לחמם תנור מראש, ל-250 מעלות
· לשים את התבנית בתנור, להנמיך את האש ל-220 מעלות ולצלות את תפוחי האדמה כ-25 דקות, עד שהם קריספיים 


תפוחי אדמה קריספיים בתערובת לתיבול פילדלפיה

פילה אמנון בתנור, בתיבול תערובת לתיבול פלפל לימון
לאוהבי טעם החמוץ-חריף: "תערובת לתיבול פלפל לימון" אופיינית לדרום אפריקה, והיא מתאימה למגוון מנות – החל בבשרים, עופות ודגים, וכלה בתוספות וסלטים.

מצרכים:
8 נתחי פילה אמנון
7 כפות מיץ לימון טרי
1/2 + 1 כפית מלח
3 – 4 כפות שמן זית
2 כפיות פלפל-לימון של נפטון
1/2 כפית שום גבישי של נפטון
1 כפית תבלין של פטרוזיליה מיובשת של נפטון
1 כפית של כוסברה מיובשת של נפטון

אופן ההכנה:
· להשרות את נתחי הדג במיץ לימון ו-1/2 כפית מלח
· לערבב: שמן זית, תבלינים וכפית מלח
· להבריש בנדיבות כל פילה בתערובת, ולהניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומרוססת בשמן, כשהעור כלפי מטה. להניח מעל נייר אפייה, כך שיכסה את הפילטים באופן רופף
· לחמם תנור מראש ל-180 מעלות. לצלות את הפילטים כ-13 דקות. להסיר את נייר האפייה ולצלות עוד 1- 2 דקות. אם יש צורך, לצלות עוד מספר דקות. 
פילה אמנון בתנור בתערובת תיבול פלפל לימון

מידע:
החברה מציעה מגוון רחב של תבלינים ותערובות תיבול מעולים, ללא תוספות של חומרים משמרים, צבעי מאכל ומונוסודיום גלוטומט. המוצרים כשרים לפסח בהשגחת בד"צ בית יוסף. 
מחירים: 9.90 – 12.90 ש"ח (לאריזות במשקל 100 - 150 גרם). 
להשיג ברשתות השיווק ובחנויות מובחרות.
קרדיט: צילום תבלינים אייל קרן
צילום מנות אתר pexels


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Adbox