חברת "גרין לייט" משיקה את "סדרת הארטיזנל": לחמים ובאגטים טבעוניים ונטולי גלוטן!



חם מהתנור: חברת "גרין לייט" משיקה את "סדרת הארטיזנל": לחמים ובאגטים טבעוניים ונטולי גלוטן! 
הלחמים והבאגטים נאפים בתנור הביתי ומוגשים חמים וטריים, עם קראסט משגע 

אוכלים ללא גלוטן? גם לכם מותר להתפנק עם מבחר ענק של באגטים ולחמים מפנקים ביותר ללא גלוטן.
חם מהתנור: חברת "גרין לייט" משיקה את "סדרת הארטיזנל"*: לחמי ארטיזנל ובאגטים רוסטיק - טבעוניים ונטולי גלוטן, הנאפים בתנור הביתי ומוגשים חמים וטריים, עם קראסט משגע.

כעת, גם נמנעים מגלוטן וחולי צליאק יכולים ליהנות מהם בצורה זו! החברה, המובילה בשוק הלחמים והמאפים ללא גלוטן, עמלה על פיתוח הסדרה למעלה מ-3 שנים. 
כדי לשמר את טעמם ומרקמם, מוקפאים הלחמים בהקפאה עמוקה מייד בתום 90% מזמן האפייה המלא. את גמר האפייה הם מקבלים בתנור הביתי – מה שמקנה להם מרקם קראסט וחוויית לחם טרי, שעד כה לא היתה אפשרית לקהלים אלה. 
*ארטיזנל הוא מונח המתאר מוצר אותו מכין אומן או בעל מלאכה מיומן בתחומו. 

גרין לייט - סדרת ארטיזנל - באגטים ולחמים. צילום - אביתר ניסן

"האתגר היה לפתח לחם נטול גלוטן - שנטעם ומרגיש כמו לחם עם גלוטן, שנאפה בעבודת יד במאפייה המתמחה בלחמים. בנוסף, רצינו שזה יהיה לחם שניתן לסיים את אפייתו בבית ולהגישו טרי, חם ועם קראסט", הסביר עופר אליאב, מנהל השיווק והמכירות ב"גרין לייט". 

"בעזרת תהליכי ייצור מיוחדים וטכנולוגיות מתקדמות בתחום האריזה, פיתחנו לחמים שמחקים בהצלחה את המרקם והטעם של לחמי ארטיזן עם גלוטן. גם זיהוי האיזון המדויק בין הרכיבים היה מורכב, והתוצאה הטעימה מאוד משמחת אותנו", אמר. "הידע והניסיון הרב שצברנו במשך 30 שנות פיתוח מוצרים כשרים לפסח וללא גלוטן, מאפשרים לנו להמשיך ולפתח - בסטנדרטים הגבוהים ביותר - מוצרים נוספים ומיוחדים, התואמים למוצרי המאפה הרגילים", הוסיף. 

סדרת הארטיזנל כוללת: 
» לחם צרפתי קלאסי – לחם צרפתי ביתי (500 גרם) 
» לחם צרפתי גרעינים – לחם צרפתי מועשר בצ'יה, טף, חמנית, פשתן ודלעת (500 גרם) 
» באגט רוסטיק קלאסי – 2 באגטים קלאסיים (240 גרם כל באגט) 
» באגט רוסטיק סופר פוד – 2 באגטים מועשרים בצ'יה, טף ופשתן (240 גרם כל באגט) 
» באגט רוסטיק גרעינים – 2 באגטים מועשרים בפשתן, דוחן, חמנית ודלעת (240 גרם כל באגט) 

המוצרים אפויים ונמכרים קפואים. יש להפשירם ולהוציאם מאריזתם, טרם אפייתם הסופית. 

גרין לייט - סדרת ארטיזנל - לחמים ובאגטים - לאפייה בתנור הביתי. צילום - אביתר ניסן


הוראות הכנה: להפשיר את הלחם. להוציא מהאריזה. לחמם תנור מראש ל – 200 מעלות. לחם: לאפות 15 – 25 דקות ; באגט: לאפות 10 - 15 דקות (תלוי בעוצמת התנור). 

"סדרת הארטיזנל" מצטרפת למגוון מוצרי הלחמים והמאפים שפיתחה החברה ובהם מבחר לחמים (לבן, חלה, כפרי ועוד), לאפה, לחמניות שונות, פיתות, בסיס לפיצה, באגט צרפתי, בייגל אמריקני, פיצה מרגריטה, עוגות, מאפי עלים ועוד. 

חוות דעת: הסדרה טעימה ביותר. הופתעתי לגלות שהלחמים והבאגט יצאו רכים וכלל לא הרגשתי את החוסר בגלוטן. טעים טעים ומומלץ.

מידע:
המוצרים כשרים פרווה בהשגחת הרבנות יבנה ובד"צ חתם סופר בני ברק. 
מחיר: באגט - 21.50 ש"ח (2 באריזה, 480 גרם) ; לחם - 20.50 ש"ח (500 גרם). 
להשיג ברשתות השיווק ובחנויות הטבע. 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Adbox