קיבלתי משלוח מפנק מ"פסטה ריקו" שהכיל ריזוטו ארבוריו ורוטב עגבניות חתוכות דק. האוצרות ביקשו פיצה ביתית אז מיד הכנתי בצק ולעבודה.
אז מה כבר אפשר לחדש בעגבניות? מסתבר שיש לא מעט! "פסטה ריקו" מציגה רוטב עגבניות חתוכות דק.
רוצה להתוודות בפניכם אני מכורה ! מכורה לפיצות בעיקר עסיסיות עם הרבה גבינה צהובה ורוטב עגבניות מפנק ואיכותי.
מצרכים לבצק
3.5 כוסות קמח לפיצה ( כל סוג שרוצים )
כפית מלח
כפית סוכר
4 כפות שמן זית
2 כפיות שמרים
1 1/3 כוסות מים פושרים
רוטב עגבניות
רוטב עגבניות חתוכות דק של "פסטה ריקו" ( 300 גרם )
4 שיני שום כתושים
2 כפיות שמן זית
מעט בזיליקום / אורגנו
1/2 כפית סוכר ( לטעום אם הרוטב חמצמץ להוסיף עוד חצי )
2 כפות רסק עגבניות
1 כפית מלח
תוספות:
כל מה שאתם אוהבים זיתים, פטריות, תירס ועוד'
אופן ההכנה:
בצק: בתוך קערה מכניסים את הקמח, מלח, סוכר, שמן זית. עושים חור באמצע ובו שמים את השמרים וכוס מים ומערבבים. במהלך העירבוב מוסיפים בהתאם לצורך עוד שליש מים.
בתום הלישה משאירים להתפחה לחצי שעה .
רוטב: במחבת חמה מוסיפים שמן זית, רוטב עגבניות, שום ומערבבים קלות. משאירים למספר דקות ומוסיפים את שאר המצרכים עד שמקבלים רוטב. מומלץ לטעום במידה ויש חמיצות מהעגבניות ניתן להוסיף עוד חצי כפית סוכר.
את הבצק מחלקים לעיגולים, מרדדים קלות.
מניחים על תבנית עם נייר אפיה, מורחים את הרוטב מעל וגבינת משמשו לפיצה טבעונית או גבינה צהובה לרגילה.
תוספות שאתם הכי אוהבים ולתנור.
180 -200 מעלות כ 15 דקות
בתאבון!!
על רוטב העגבניות פסטה ריקו:
העגבניות שמהן אנו מייצרים גדלות באי סרדיניה האיטלקי במשך יותר מ -40 שנה. האדמה הסרדינית מטפחת עגבנייה מתוקה ללא שימוש בחומרי הדברה; העגבניות העסיסיות שגדלות באזור זה נותנות טעימה מהשמש האיטלקית. כל חומרי הגלם מגיעים אך ורק מהאזורים המתאימים היסטורית לגידול העגבניות, ובזכות המקצועיות והמיומנות של היצרנים והמיקרו אקלים המיוחד, שמבטיח את הלחות ואחוז המלח הנכון בשדות .לאחר שנאספו מהשדות הן מועברות מיד למפעל, שם הן מעובדות ונארזות תוך מספר שעות, תוך שמירה על הטעם ועל המאפיינים התזונתיים של הפרי הטרי.
מגוון מוצרי העגבניות של ריקו מאפשרים לכם ליהנות ממגוון רטבים ומוצרי בסיס מעגבניות איכותיות וטעימות שמגיעות היישר מסרדיניה- איטליה.
כשרות: מהדרין רבנות בית דגן ובד"צ בית יוסף.
מחיר מומלץ לצרכן: כ- 13.90 ₪ לבקבוק 680 גרם.
להשיג ברשתות השיווק ובאתר האינטרנט של פסטה ריקו
ריזוטו ארבוריו של "פסטה ריקו"
ריזוטו היא מנת אורז בעלת מרקם חלק ועשיר שמקורה בצפון איטליה. זן האורז המזוהה ביותר עם המנה הוא ארבוריו, המעניק למנה מרקם רך וקטיפתי הודות לכמות העמילן הרבה המשתחררת ממנו, וליכולתו לספוח כמות רבה של מים בעת הבישול. הריזוטו של פסטה ריקו מזן ארבוריו מורכב מ 100% זן ארבוריו (אינו מעורבב עם זנים נוספים) ומתאים להכנת מנות ריזוטו מושלמות.
כשרות: מהדרין רבנות בית דגן ובד"צ בית יוסף.
מחיר מומלץ לצרכן: כ- 19.90 לאריזת 800 גרם.
להשיג ברשתות השיווק ובאתר האינטרנט של פסטה ריקו.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה