לעיתים אנחנו קצרים בזמן. מחפשים דרכים להכנת ארוחה מהירה, קלילה ומפנקת.
מודה אני לא מרבה לתת לילדי נקניקיות ואם כבר קונה אז משתדלת לקנות נקניקיות פרגית.
הילדים נחשפו בטיק טוק למתכון קליל של פתיתים ונקניקיות אז זרמתי ביום קריר עם רוחות בחוץ.
הפעם במקום לקלף ולקצוץ שום, להוסיף שום כתוש באריזה עם פקק. נוח, קל וחוסך זמן.
מצרכים:
חבילת פתיתים
בצל גדול
חבילת נקניקיות חתוכות
שום כתוש של חברת לירון
מעט אבקת מרק
מעט מלח
כף שמן
מים רותחים
( דניאל עמית ממליצה להוסיף 1 1/2 כפית קפה נמס טרם התנסיתי כי חששתי שהילדים פחות יתחברו )
אופן ההכנה:
שמים מעט שמן , מטגנים את הבצל עד שהוא שחום ומוסיפים ככף מהשום הכתוש.
מטגנים קלות ומצרפים את הנקניקיות לטיגון עד שהם מוכנות.
מוסיפים את הפתיתים עירבוב קל , תבלינים ומים חמים עד כיסוי הפתיתים.
מערבבים כל כמה דקות, טועמים ואם צריך מוסיפים עוד תיבול ומעט מים.
בתאבון!!!!
איך מעשירים את האוכל ברגע?
מותג המזון "לירון" משיק סדרת ירקות טריים וכתושים לתיבול: ג'ינג'ר כתוש ושום כתוש באריזה לחיצה עם פקק, לשימוש זמין ונוח ולשמירה על ההיגיינה. המותג מתמחה בירקות טריים ומבושלים בוואקום, ובירקות תיבול טריים כתושים. ואם המותג "לירון" מוכר לכם, אז נזכיר מאיפה: הסלק הטעים בוואקום:)
בסדרה שום כתוש (אריזה תכלת) וג'ינג'ר כתוש (אריזה כתומה), המכילים 95% ירק טרי כתוש. הירקות הכתושים והטעימים מקפיצים את הטעם של כל מאכל: מרק, נודלס, פסטה, אורז, עוף, דג, בשר, ירקות, טוסט, חביתה, פשטידה, טחינה ביתית, רוטב לסלט ועוד. בתיאבון!
השימוש פשוט וקל: פותחים, שמים כמה שצריך וסוגרים, עד לשימוש הבא. יש לאחסן במקום קריר ויבש ולאחר הפתיחה, לאחסן במקרר.
כשר פרווה, בהשגחת בד"ץ מחזיקי הדת ו בד"ץ בית יוסף.
מחיר: 5.90 – 7.90 ש"ח לאריזה במשקל 100 גרם.
להשיג ברשתות השיווק: יוחננוף, ויקטורי, מחסני השוק, קו אופ ישראל; ובמעדניות, ירקניות, שוק פייסל וחנויות מובחרות ברחבי הארץ.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה