נפטון מציגה "מלח ים אטלנטי מתובל" - במטחנה מהודרת, ומציעה מתכון לתפוחי אדמה צלויים, פריכים וטעימים



על שולחן הצהריים שלנו תפוח אדמה בתנור , הילדים מתנפלים כאילו הכנתי מאכל גורמה. כל כך פשוט וכל כך טעים.

קבלו מתכון קליל, טעים ומפנק: 

"נפטון" מציעה מתכון לתפוחי אדמה מעוכים וצלויים, עם מלח ים אטלנטי מתובל 

חומרים: 
8 תפוחי אדמה בינוניים או 20 קטנים, שטופים ולא קלופים (מזן שמתאים לצלייה תנור) 
מלח ים אטלנטי מתובל של "נפטון" 
שמן זית 

אופן ההכנה: 


· להרתיח מים עם מעט מלח בסיר מתאים, ולבשל את תפוחי האדמה בקליפתם, בסיר חצי מכוסה, רק עד שסכין ננעצת בהם בקלות (לא לבשל עד שהם מתפרקים). לסנן 

· לחמם מראש (כ-10 דקות) תנור ל-200 מעלות 

· לרפד תבנית בנייר אפייה. לפזר בנדיבות שמן זית ולפזר מלח ים אטלנטי מתובל. להניח מעל את תפוחי האדמה החמים עדיין, במרחק זה מזה 

· לחרוץ בעדינות כל תפוח אדמה ולמעוך אותו בעזרת תחתית משומנת של כוס או מועך תפוחי אדמה, עד שהוא נשבר ומתפקע. לפזר מעל עוד שמן זית 

· לצלות בתנור כ-20 דקות, להגביר חום ל-220 מעלות ולצלות עוד כ-10 דקות - עד שתפוחי האדמה מזהיבים-משחימים 

· מגישים. אם יש צורך, מתבלים בעוד מלח ים אטלנטי מתובל 

צילום מנה PIXABAY
הטיפ שלי: ניתן לקלף את תפוחי האדמה ולשפוך עליהם שמנת לבישול וגבינות ולתנור, התוצאה מעדן!!

על התבלין:

מלח ים אטלנטי מתובל מבית חברת נפטון , במטחנה מהודרת  לתיבול של מגוון מאכלים וסלטים ומציעה מתכון לתפוחי אדמה צלויים, פריכים וטעימים.

המטחנה האיכותית שקופה וניתן לראות את גבישי המלח, מנוקדים באדום ובירוק של תבלינים שונים ובהם פלפל אדום, פלפל ירוק ועשבי תיבול. המטחנה נוחה מאוד לשימוש ויפה להניחה על השולחן, לשימוש המסובים. המלח ללא מונוסודיום גלוטמט, צבעי מאכל או חומרים משמרים.

נפטון - מלח ים מתובל במטחנה. צילום - מיכאל כץ


מידע:
כשרות - פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע.
מחיר: 11.90 – 13.90 ש"ח (למטחנה במשקל 85 גרם).
להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, יש חסד, פרש מרקט, שוק מהדרין ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Adbox