צ'יפס עלייך:
רשת BBB חוגגת את יום הצ'יפס הבינלאומי עם מנות ספיישל צ'יפס מיוחדות + טיפים להכנת צ'יפס איכותי וטעים
לרגל יום הצ'יפס הבינלאומי, אשר מצוין מידי שנה ברחבי העולם ב -13 ביולי, משיקה רשת BBB שתי מנות צ'יפס גדולות במהדורה מיוחדת, אשר יוגשו במהלך חודש יולי, מה-8.7 ועד לסוף חודש יולי, בכל מסעדות הרשת.
מנות הספיישל צ'יפס אשר יוגשו במסעדות BBB: צ'יפס בלקני – שבבי צ'יפס, גבינת פטה מגורדת, גרידת לימון ופטרוזיליה (המנה לא תוגש במסעדות הכשרות) וצ'יפס ברצלונה – שבבי צ'יפס, "המעושנת", ביצת עין ופטרוזיליה.
שתי מנות הצ'יפס כמנה ראשונה במחיר: 29 ₪.
לדברי השף הרשתי של BBB אילן פנחס: "צ'יפס או טוגן בעברית, מוגש בדרך כלל כתוספת למאכלים עממים. הצ'יפס נחשב לאחד המאכלים הכי פופולריים ברחבי העולם ובהולנד הוא אף נחשב לחטיף הלאומי. מקובל וניתן למצוא אותו בדוכנים רבים ברחובות העיר, מתובל במלח ונטבל בקטשופ, רוטב ברביקיו, רוטב אלף האיים או מיונז. בארה"ב למשל הצ'יפס מקובל כתוספת להמבורגר, שילוב זה אף מאוד אהוב ומקובל גם בישראל. דוגמה נוספת היא אנגליה בה מגישים טוגנים כתוספת לדג מטוגן בארוחת פיש אנד צ'יפס".
טיפים להכנת צ'יפס איכותי וטעים מאילן פנחס השף הרשתי של BBB:
רכשו תפוחי אדמה טריים, קשים ובעלי קליפה חלקה – ללא קמטים.
בחרו להכנת צ'יפס תפוחי אדמה גדולים, שיקלו על הקילוף והחיתוך.
מומלץ להכין צ'יפס מתפוחי אדמה אדומים, מסוג דזירה, הם מכילים כמות גבוהה של עמילן, הם שומרים על המרקם והם גם מחזיקים מעמד זמן רב יותר.
ניתן להכין צ'יפס "דל קלוריות" בסיר בישול – ללא טיגון.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה