אז איך אתם אוהבים את השניצלים שלכם? סדרת "ציפוי לשניצל" להכנת מבחר שניצלים מירקות, גבינות, דגים ועוד



אז איך אתם אוהבים את השניצלים שלכם? עבים, דקים, קריספים או עם מגוון ציפויים שונים?
"נפטון" מציעה את סדרת "ציפוי לשניצל" להכנת מבחר שניצלים מירקות, גבינות, דגים ועוד
הסדרה כוללת שישה טעמים וסגנונות: איטלקי, וינאי, פאנקו, מוזהבים, קלאסי עם שומשום וים תיכוני.

בסדרה שישה טעמים וסגנונות של ציפויים המכילים פירורי לחם, עשבי תיבול ותבלינים, ללא מונוסודיום גלוטמט או חומרים משמרים. נפטון מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים.

מאחר ושניצל חציל ייטעם שונה אם יהיה מתובל בפאנקו או בציפוי ים תיכוני, ואילו ציפוי קלאסי עם שומשום שיעטוף גבינה - ייטעם שונה כשהוא מצפה תפוח אדמה או סלמון - איזה שניצל תבחרו אתם להכין?

סדרת הציפויים כוללת שישה סגנונות וטעמים, כל אחד בצבע אריזה שונה: קלאסי עם שומשום, איטלקי, ים תיכוני, וינאי, פאנקו ומוזהבים. מבחר הטעמים מאפשר גיוון של כל מאכל כמעט, כולל גבינות, ירקות, עוף, בקר, הודו, דגים, פשטידות, מאפים ועוד.


מידע:
הסדרה מוצעת באריזות נוחות במיוחד, הכוללות זיפ לסגירה חוזרה ולאטימה טובה של התכולה.
כשרות פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע.
מחיר: 7.90 – 10.90 ש"ח, (לאריזה של 400 גרם, למעט ציפוי פנקו שמשקלו 260 גרם).
להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.

 




"נפטון" מציעה מתכון נהדר עם ציפוי שניצל:
מקלות שניצל גבינה בציפוי וינאי, איטלקי או פאנקו
באדיבות המתכונאית אריקה לוי

מצרכים:
300 – 400 גרם גוש גבינה צהובה (גאודה, אמנטל, מוצרלה), חתוך לאצבעות בעובי 2 ס"מ
1 – 2 כוסות ציפוי לשניצל של "נפטון"*
1/2 כוס קמח רגיל
2 ביצים
4 כפות חלב
שמן לטיגון
3 קערות
* שינוי בטעם הציפוי ישנה את טעם שניצל הגבינה

מקלות גבינה מצופות. צילום - FREEPIK.jpg

אופן ההכנה:
לטרוף את הביצים בקערה, עם חלב
לשים בקערה נוספת את הציפוי לשניצל
בקערה שלישית לשים את הקמח
לקמח כל אצבע גבינה. לטבול בביצה ואחר כך בציפוי לשניצל. לצפות כל אצבע היטב ולוודא שהיא "יבשה". מי שמעוניין בציפוי עבה במיוחד: לטבול שוב כל אצבע בביצה ואז בציפוי לשניצל (בציפוי הכפול, אין צורך שוב בקמח)
לשים במקרר לשעה, או במקפיא ל-20 דקות
לחמם שמן במחבת (בגובה של 2 – 3 ס"מ) ולטגן להזהבה
להגיש עם רטבים וממרחים שאוהבים: ממרח פסטו, ממרח זעתר, ממרח זיתים, ממרח אריסה, רוטב צ'ילי מתוק, רוטב צ'אטני ועוד

אז מה הציפוי שלכם? 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Adbox