חדשנות ישראלית פורצת דרך בקנה מידה עולמי:
מהשדה לקופסא תוך 4 שעות בלבד
100% עגבניות, פי 3 ליקופן, 100% ישראלי
יכין מציגה:
100% עגבניות
חברת יכין משיקה סדרת מוצרים טבעית וחדשנית מבוססת על זן ייחודי של עגבניות LRT
חברת המזון יכין משיקה את סדרת 100% עגבניות, הנושאת חדשנות קולינרית בקנה מידה עולמי המתבססת על חדשנות ענף האגרוטק הישראלי. בשניים ממוצרי הסדרה החדשה נעשה לראשונה שימוש בזן עגבניות הישראלי פורץ הדרך: זן ה-LRT (Lycopene Rich Tomato). מדובר בזן עגבניות חדש ויחיד מסוגו בעולם, על טהרת הפיתוח הישראלי. ערכיו התזונתיים של זן ה-LRT עשירים משמעותית יותר מכל עגבנייה אחרת, המכילים לפחות פי 3 ליקופן מעגבניות רגילות.
יכין, המובילה את קטגוריית העגבניות הארוזות בארץ, מציגה את ארבעת מוצרי הסדרה החדשה המכילים רכיב טבעי אחד בלבד –100% עגבניות ישראליות מהשדה ללא תוספת סוכר, מלח, וחומרים משמרים - 100% רכיבים טבעיים.
סדרת 100% עגבניות כוללת 4 מוצרים:
· פולפה ליקופן טבעית 100% עגבניות טריות מהשדה (Polpa - עגבניות חתוכות למרקם עדין): מתאים במיוחד לבישול ארוך עם עגבניות ללא חומרים משמרים, ללא תוספת סוכר ונתרן, רק עגבניות LRT עם פי 3 ליקופן. משקל: 400 גרם ליחידה, מגיע בזוגות, 16.90 ₪ מחיר לזוג (800 גרם) מומלץ לצרכן.
· רסק ליקופן טבעי (22 Bx), 100% עגבניות טריות מהשדה: מתאים במיוחד להעשרת טעמים והעמקת גוון הבישול ללא חומרים משמרים, ללא תוספת סוכר ונתרן – רק עגבניות LRT עם פי 3 ליקופן. משקל: 200 גרם ליחידה, מגיע בזוגות, 14.90 ₪ לזוג (400 גרם) מחיר מומלץ לצרכן.
· פולפה טבעית 100% עגבניות טריות מהשדה (Polpa - עגבניות חתוכות למרקם עדין): מתאים במיוחד לבישול ארוך עם עגבניות ללא חומרים משמרים, ללא תוספת סוכר ונתרן רק עגבניות. משקל: 200 גרם ליחידה, מגיע בשלשות, 16.90 ₪ לשלשה (1,200 גרם) מחיר מומלץ לצרכן.
· רסק טבעי 100% (22 Bx) עגבניות טריות מהשדה: מתאים במיוחד להעשרת טעם והעמקת גוון הבישול ללא חומרים משמרים, ללא תוספת סוכר ונתרן, רק עגבניות. משקל: 200 גרם ליחידה, מגיע בשלשות, 14.90 ₪ לשלשה (600 גרם) מחיר מומלץ לצרכן.
כשרות: בד"ץ בית יוסף. את סדרת המוצגים ניתן להשיג ברשתות המובחרות.
סדרת 100 אחוז עגבניות של יכין_קרדיט סטודיו אורית חן צדוק |
בשל כמות נוגדי החמצון הגדולה שבהן, עגבניות הליקופן LRT נחשבות כמזון-על ("סופר פוד"). זו הפעם הראשונה בעולם שהן נגישות לציבור הרחב באמצעות הזירה הקולינרית. זן ישראלי ייחודי זה, טופח במשך שנים עבור שוק הליקופן העולמי. טיפוח העגבנייה נעשה באמצעות השבחת זנים בשיטות טבעיות וללא הנדסה גנטית (NON GMO). המוצרים מבוססי LRT מאופיינים בטעם עשיר במיוחד, הודות לעגבניות אלו המכילות לפחות פי 3 ליקופן מכל עגבנייה אחרת בעולם.
ליקופן הוא נוגד חמצון עוצמתי מהטבע הנלחם ברדיקלים חופשיים המצויים בגוף, ואף נחקר רבות אודות יתרונותיו הבריאותיים. הליקופן מסיס שומן, ושייך למשפחת הקרוטנואידים המעניקים את הצבע האדום לעגבניות. הליקופן אינו מיוצר בגוף האדם והספקתו מגיעה ממזונות המכילים אותו כמו העגבנייה, אשכולית אדומה, גויאבה ורודה ועוד. 80% מצריכת הליקופן בעולם המערבי מגיעה מזני העגבניות השונים.
כל אחת מהעגבניות בסדרה נבחרה בקפידה, וכל מוצר בסדרת מוצרי 100% עגבניות מכיל 100% עגבניות בלבד, ללא תוספת סוכר, נתרן, או חומרים משמרים. תהליך הייצור עצמו קצר וייחודי אורך כ-4 שעות בלבד מרגע הקטיף ועד קבלת המוצר המוגמר, במטרה לשמור על איכותן וערכן התזונתי של העגבניות. סדרת המוצרים החדשנית מציעה את כל האיכויות והיתרונות התזונתיים של העגבניות לשילוב במגוון רחב של מאכלים ותבשילים, תוך עידוד בישול בריא ותזונה נבונה.
עגבניית הליקופן LRT, המגיעה לראשונה לזירת הבישול, גדלה בשדות העמק והגליל. הפיתוח החדש מביא איתו בשורה בריאותית חדשנית, לפחות פי 3 ליקופן מכל עגבנייה אחרת בעולם, דבר שהופך אותה לכוכבת סופר-פוד עולה בתחום.
פיני גורביץ, מנכ"ל יכין: "כמותג מוביל שוק, מתחדש ומפתיע, אנו גאים להשיק את סדרת המוצרים 100% עגבניות ובעלת ערכים תזונתיים מוספים. מהלך זה הוא חלק מהאסטרטגיה השיווקית החדשה שלנו לספק לצרכנים שלנו יותר: יותר ערכים תזונתיים מוספים, יותר טעם, יותר נוחות בשימוש ויותר חדשנות. השקענו משאבים רבים של זמן, תכנון ותקציב בפיתוח הסדרה החדשה ואנו מתרגשים במיוחד להיות שותפים להשקה של זן חדש של גידול ישראלי, כך שהבשורה החדשה יוצאת מאתנו לעולם כולו. אנו מקפידים יותר מכל על ייצור מוצרים איכותיים ומקדמים ערכים תזונתיים מוספים ללא פשרות עבור לקוחותינו ושמחים להנגיש את החידוש המדובר לקהל הישראלי".
הדס יריב (M.Sc, MBA), יועצת מדע ותזונה ליכין: "ליקופן מצוי באופן טבעי בעגבניות, בישול העגבניות עשוי להשפיע באופן משמעותי על זמינותו לגוף. במוצרי עגבניות דוגמת רסק עגבניות או פולפה, שעברו טיפול תרמי – זמינות הליקופן גבוהה יותר בהשוואה לעגבניות טריות. הליקופן מסיס שומן ולכן על מנת למקסם את יתרונותיו מומלץ לשלב מוצרי עגבניות יחד עם מרכיב מזון ממשפחת השמנים הטובים: שמן זית, אבוקדו, טחינה גולמית מלאה".
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה