לעיתים בשעות הערב שהילדים רעבים ורוצים מאכל מפנק אני מוצאת דרכים לקצר תהליכים , בצק עלים עם רוטב פיצה מוכן ועליו גבינה צהובה והילדים מתענגים!
אבל אם בא לכם להשקיע מעט יותר קבלו מתכון מדהים לבצק מושלם!!
מצרכים לבצק
3.5 כוסות קמח ( או 500 גרם קמח)
כפית מלח
כפית סוכר
4 כפות שמן זית
2 כפיות שמרים
1 1/3 כוסות מים פושרים
אופן ההכנה:
בצק: בתוך קערה מכניסים את הקמח, מלח, סוכר, שמן זית. עושים חור באמצע ובו שמים את השמרים וכוס מים ומערבבים. במהלך העירבוב מוסיפים בהתאם לצורך עוד שליש מים.
בתום הלישה משאירים להתפחה לחצי שעה .
את הבצק מחלקים לעיגולים, מרדדים קלות.
מניחים על תבנית עם נייר אפיה, מורחים את רוטב פיצה מעל ומפזרים גבינה צהובה מגורדת, תוספות שאתם הכי אוהבים ולתנור.
180 -200 מעלות כ 15 דקות
בתאבון!!
"נפטון" מציגה "רוטב לפיצה", להכנת מגוון מנות טעימות ומציעה מתכון מהיר הכנה של שבלולי פיצה נהדרים
חברת "נפטון" (משנת 1980), המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים, מציגה "רוטב לפיצה" - להכנת מגוון מנות טעימות ומציעה מתכון מהיר הכנה של שבלולי פיצה נהדרים.
הרוטב מכיל בין השאר: רכז עגבניות, אורגנו, טימין, בזיליקום ושמן קנולה והוא ללא מונוסודיום גלוטמט, צבעי מאכל או חומרים משמרים.
"נפטון" מציעה מתכון לשבלולי פיצה מבצק מלאווח, עם רוטב עשיר וגבינת מוצרלה
חומרים:
1 חבילה של מלאווח (להפשיר כמה דקות)
1 בקבוק רוטב לפיצה של "נפטון"
2 כוסות גבינה צהובה (רצוי מוצרלה) מגוררת
ביצה טרופה
שומשום
שמן זית כתית
אופן הכנה · לחמם תנור ל-180 מעלות
על משטח העבודה לפרוס נייר אפייה, להברישו במעט שמן זית ולהניח מעליו מלאווח. למרוח מעט שמן זית גם מעל למלאווח. להניח מעל עוד נייר אפייה, ולרדד מעט
להסיר את נייר האפייה העליון. למרוח על המלאווח רוטב פיצה ולפזר מוצרלה מעל
לגלגל את המלאווח לרולדה ולהקפיא כ-10 דקות
להוציא מהמקפיא ולחתוך לפרוסות בעובי של 1.5- 2 ס"מ
להניח את הפרוסות בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, במרחק קל. למרוח את השבלולים בביצה טרופה, ולפזר מעל מעט פירורי גבינה צהובה, ושומשום.
לאפות 25 – 30 דקות, עד להזהבה
** לחזור על הפעולות עם עוד עלי מלאווח, לפי הצורך
** גיוון: להוסיף פרוסות של פטריות או זיתים, לפני הגלגול לרולדה
מידע:
כשרות - פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע.
מחיר: 12.90 ש"ח (לבקבוק במשקל 330 גרם).
להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, יש חסד, פרש מרקט, שוק מהדרין ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.
קרדיט צילום: מיכל כץ
חברת "נפטון" (משנת 1980), המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים, מציגה "רוטב לפיצה" - להכנת מגוון מנות טעימות ומציעה מתכון מהיר הכנה של שבלולי פיצה נהדרים.
הרוטב מכיל בין השאר: רכז עגבניות, אורגנו, טימין, בזיליקום ושמן קנולה והוא ללא מונוסודיום גלוטמט, צבעי מאכל או חומרים משמרים.
חומרים:
1 חבילה של מלאווח (להפשיר כמה דקות)
1 בקבוק רוטב לפיצה של "נפטון"
2 כוסות גבינה צהובה (רצוי מוצרלה) מגוררת
ביצה טרופה
שומשום
שמן זית כתית
אופן הכנה · לחמם תנור ל-180 מעלות
על משטח העבודה לפרוס נייר אפייה, להברישו במעט שמן זית ולהניח מעליו מלאווח. למרוח מעט שמן זית גם מעל למלאווח. להניח מעל עוד נייר אפייה, ולרדד מעט
להסיר את נייר האפייה העליון. למרוח על המלאווח רוטב פיצה ולפזר מוצרלה מעל
לגלגל את המלאווח לרולדה ולהקפיא כ-10 דקות
להוציא מהמקפיא ולחתוך לפרוסות בעובי של 1.5- 2 ס"מ
להניח את הפרוסות בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, במרחק קל. למרוח את השבלולים בביצה טרופה, ולפזר מעל מעט פירורי גבינה צהובה, ושומשום.
לאפות 25 – 30 דקות, עד להזהבה
** לחזור על הפעולות עם עוד עלי מלאווח, לפי הצורך
** גיוון: להוסיף פרוסות של פטריות או זיתים, לפני הגלגול לרולדה
מידע:
כשרות - פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע.
מחיר: 12.90 ש"ח (לבקבוק במשקל 330 גרם).
להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, יש חסד, פרש מרקט, שוק מהדרין ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.
קרדיט צילום: מיכל כץ
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה