"מעדני יחיעם" מרחיבה את סדרת הפרמיום שלה בשלושה מוצרים חדשים פסטרמה מהמעשנה, צלעות אסאדו על האש ורוסטביף

איך אתם אוהבים לאכול נקניק? בכריך או לנשנש מהאריזה? אצלנו בבית אוהבים כריך נטול ירקות אבל 2 פרוסות להתענג מכל ביס.
יצרנית מוצרי הבשר "מעדני יחיעם" מקיבוץ יחיעם, מרחיבה את סדרת נקניקי הפרמיום ומצרפת לסדרת המוצרים המובילה 3 מעדני בשר חדשים: פסטרמה מהמעשנה, צלעות אסאדו על האש ורוסטביף.

קיבלתי להתנסות את הסדרה ונרשמה התלהבות בקרב המשפחה. הם מפנקים, טעימים, מפתים, משובחים ביותר ואיכותיים.
הנסיך הקטן קפץ על צלעות האסאדו עם חומוס ולחמניה טריה והתענג מכל ביס. כל בני המשפחה קפצו והתחלו טעימות בהתענגות. הנקניק התחסל במהירות ואין ספק שזו הצלחה מסחררת.
מתחילים את החופש הגדול ובשבילי זה פתרון מדהים למשהו מזין , זמין ומפנק- תענוג לכל המשפחה.



המוצרים משובחים ואיכותיים ביותר, בטעם עשיר של מעדניית בוטיק ומשווקים לצרכן באריזות בשירות עצמי.

פסטרמה מהמעשנה הנה פסטרמה הודו מנתח שלם העוברת עישון איטי עם עץ בוק, בעלת צבע טעם ומרקם ייחודיים.
הפסטרמה עם 20% חלבון ו-2% שומן בלבד, ללא גלוטן.



צלעות אסאדו על האש הנם צלעות בקר מעוצבים, מעושנים וצלויים "על האש" המיוצרות בתהליך צליה ארוך על פי מיטב המסורת הארגנטינית. הצלעות עם 16% חלבון, ללא גלוטן.


הרוסטביף הינו נתח שלם של בקר העובר תהליך צליה בטמפרטורה גבוהה לקבלת טעם ומרקם ייחודיים. הרוסטביף עם 19% חלבון ו-3% שומן בלבד, ללא גלוטן.


לדברי תמיר דגן, מנהל השיווק של חברת מעדני יחיעם, "בהמשך למגמה בשוק והתחזקות קטגורית הפרמיום, אנו שמחים להביא לצרכן שלושה מוצרים חדשים בטעמים מיוחדים של מעדני בשר איכותיים וטעימים מאוד, המיוצרים במפעל הגלילי שלנו בתנאי בוטיק".
הנקניקים מצטרפים לסדרת נקניקי הפרמיום המצליחה של מעדני יחיעם הכוללת מעדני בשר בסגנון עולמי בהם: סלמי סרוולט קלאסי ובסגנון הונגרי, סלמי צרפתי , סלמי הרץ, קורנדביף, פרושוטו עגל ועוד.

אין ספק שיחיעם מפתיעים כל פעם מחדש.


מידע:
כשר בהשגחת הרבנות הראשית.
מחיר מומלץ לצרכן: פסטרמה מהמעשנה כ- 21.90 – 25.90 ₪ לאריזת 180 גרם;
צלעות אסאדו על האש ורוסטביף כ- 26.90 – 29.90 ₪ לאריזת 150 גרם
להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Adbox