קרואסונים במילוי חמאת צ'ופלה וקרמלו ומתכון לעוגיות אגוזי נמר ובוטנים


איזה מילוי אתם אוהבים בקרואסונים שלכם? טעם חדש ומפתיע מSHELLY'S סדרת חמאות וקמח אגוזים מובחר.
את המתכון למדתי בסדנא ומאז זה המתכון הקבוע שלי בבית ואני עורכת שינויים קלים לשבח את הטעם או המילוי.
החמאות בטעם משובח ואיכותי, כזה שישאיר לכם טעם של עוד. אני אוהבת לנשנש גם סתם עם כפית, בעוגיות או בקרואסונים משובחים ביותר.
בגירסה ללא גלוטן אני מערבבת את הקמח עם מבחר שוקולדים והתוצאה עוגיות מדהימות ללא גלוטן ( מתכון מומלץ בהמשך ).

הצעה למתכון קרואסונים:

להכנת הבצק
1/2 קילו קמח רגיל
1/4 כוס סוכר
25 גרם שמרית או 1 כף שמרים יבשים
100 גרם חמאה מומסת
3/4 כוס מים פושרים
1 ביצה

אופן ההכנה:
עם וו לישה במיקסר מערבבים קמח, שימרית או שמרים יבשים. סוכר, חמאה וביצה ולבסוף את המים.
מעבדים עד לקבלת בצק חלק ונעים כ 7 דקות לישה
מכסים בניילון נצמד ומניחים במקום חמים ( אני שמה מגבת מעל ולמדתי פטנט לשים שום על המגבת שעוזר לתפיחה )

מילוי :
חמאת צ'ופלה / קרמלו
ממליצה לפזר מעט אגוזי נמר ( רצוי לקצוץ אותם )


מערבבים ומורחים על הבצק
מקפלים ל 2 את הבצק
מקפיאים כ 15 דקות
מרדדים וחותכים בצורת רוגלך משולשים
בתנור 180 מעלות עד להזהבה.


"רוצים את הטבע" מציע מתכון להכנה קלה ומהירה של עוגיות אגוזי נמר ובוטנים

מצרכים:
1 כוס קמח אגוז נמר של SHELLY'S
3 כפות חמאת בוטנים
1 בננה
3 כפות סוכר קוקוס
2 כפות שמן קוקוס
1/2 כפית קינמון
1/8 כפית מלח
1/2 כפית תמצית וניל
אופציונלי: שבבי קקאו / שבבי שוקולד מריר / 2 כפות חמאת אגוזי נמר

הוראות הכנה:
¨ מחממים תנור ל-180 מעלות, ומרפדים תבנית בנייר אפייה
¨ ממיסים בסיר קטן שמן קוקוס וחמאת בוטנים למשך 5 דקות, על אש נמוכה
¨ בקערה גדולה מערבבים בננה, קמח אגוז נמר, סוכר קוקוס, קינמון, מלח ותמצית וניל. מוסיפים את תוכן הבלילה (בשלב זה להוסיף את המצרכים האופציונלים)
¨ ליצור מהעיסה כדורים ולהניח בתבנית
¨ לאפות 18-15 דקות, עד שקצוות הכדורים משחימות. להוציא ולצנן


הכירו: חדש על המדף: קמח אגוזי נמר ואגוזי נמר קלופים ללא גלוטן
חברת "רוצים את הטבע" משיקה שני מוצרים חדשים במותג SHELLY'S - המצטרפים לסדרת החמאות האיכותית: קמח אגוזי נמר ואגוזי נמר קלופים. בקרוב, כל סדרת החמאות תשווק בעיצוב חדש ומרענן!

המוצרים החדשים מכילים 100% אגוז נמר (צ'ופה), והם מתאימים לשוחרי בריאות ולנמנעים מגלוטן. האגוז לא מהונדס גנטית והוא מקור טוב לסיבים תזונתיים. טעמו המתקתק מאפשר להכין ממנו מאפים וקינוחים.

¨ קמח אגוזי נמר: מכיל 100% קמח אגוזי נמר. הקמח מתקתק ומתאים לעוגות, עוגיות וקינוחים
¨ אגוזי נמר קלופים: מכיל אך ורק אגוזי נמר. מומלץ להשרות במים 10 דקות לפני האכילה

המוצרים החדשים מתווספים לסדרת החמאות המזינות והטבעוניות של שליז', המוצעות במגוון טעמים ושילובים. החמאות לא מכילות תוספת סוכר או ממתיקים והן ללא חומרים משמרים או מלאכותיים. לכל חמאה רמת מתיקות שונה. החמאות נהדרות למריחה על הלחם, לשילוב במוצרי מאפה וקינוחים, במוזלי, בדייסות וגם ככה סתם, עם כפית.



סדרת החמאות כוללת:
¨ צ'ופלה: מכיל אך ורק קקאו, אגוזי קשיו ואגוזי נמר
¨ קרמלו: מכיל אך ורק קוקוס קלוי, קשיו ואגוזי נמר
¨ מסיבת אגוזים: מכיל אך ורק אגוזי נמר, אגוזי לוז, שקדים, שומשום, קוקוס ווניל טבעי
¨ חמאת אגוזי לוז, אגוזי נמר וקשיו: מכיל אך ורק אגוזי נמר, אגוזי לוז ואגוזי קשיו

הידעתם?
אגוז נמר (גומא נאכל/שורש צ'ופה) הוא צמח עשבוני רב שנתי ממשפחת הגמאיים, שפקעותיו משמשות למאכל מזה אלפי שנים. למרות שמו – אגוז נמר – מדובר כאמור בפקעת אשר בדומה לבוטן, גדלה מתחת לאדמה. את אגוז הנמר מגדלים במקומות רבים בעולם: שורשים שלו שנמצאו במצרים, תוארכו לשנת 16,000 לפני הספירה ופקעות מיובשות שלו נמצאו בקברים מצריים מהאלף השלישי לפני הספירה – מה שמעיד על חשיבותו בתזונה ובמרפא.



טעמו אגוזי ומתקתק ואפשר לאוכלו טרי, קלוי, מיובש או אפוי (כתוספת או כחטיף), להכין ממנו חמאה וממרחים, משקה "חלב" (במדינות היספניות למשל, מקובל להכין מהם את ה"הורצ'טה" המסורתית - משקה דמוי חלב), שמן או קמח.

מידע:
כשרות: פרווה בהשגחת הרבנות ובד"ץ העדה החרדית.

מחירים מומלצים לצרכן:
קמח אגוזי נמר: 26.90 ש"ח לאריזה במשקל 250 גרם.
אגוזי נמר קלופים: 29.90 ש"ח לאריזה במשקל 300 גרם.
חמאות : 34.90 ש"ח למיכל במשקל 300 גרם.

להשיג בשופרסל GREEN, ניצת הדובדבן, טבע קסטל, עדן טבע, אניס, בוטיק טבע , זמורה אורגני, וחנויות הטבע ברחבי הארץ.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Adbox