רביולי בטעם רוזה של חברת תבואות איטלקי אורגני וטעים להפליא!



לכבוד חג השבועות, חברת "תבואות" משיקה סדרה של ניוקי איטלקיים אורגנים, נימוחים וטעימים להפליא!

אז איך אתם אוהבים את הניוקי שלכם? אני בעיקר אוהבת עם גבינות מובחרות מעל כמו פרמזן ורוטב רוזה מפנק.
השבוע הכנתי וכבר עם הריח הילדים יצאו מהחדרים, מנה קלה, טעימה ומפנקת שכל בני הבית אוהבים.

מצרכים ל 2 מנות
חבילת ניוקי של תבואות
2 שיני שום כתושות
מיכל שמנת לבישול
200 גרם עגבניות מרוסקות + 50 גרם רסק עגבניות
מעט מלח
50 גרם גבינת פרמזן מגורדת
20 גרם חמאה
1/4 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה
במים חמים מבשלים את הניוקי מספר דקות ומסננים
מטגנים קלות את השום בשמן זית מוסיפים את שמנת הבישול ובוחשים
לאחר מכן את העגבניות המרוסקות+ רסק ובסוף את החמאה והתבלינים.
שופכים הכל על הריביולי ומתענגים
בתאבון!!!







מתכון נוסף באדיבות תבואות
"תבואות" מציעה מתכון טעים וקל להכנה: ניוקי ברוטב חמאה ומרווה
באדיבות המתכונאית אריקה לוי

מצרכים
2 חבילות ניוקי אורגני של "תבואות"
100 גרם חמאה מלוחה
שמן זית
10 עלי מרווה טריים (שלמים או פרוסים לרצועות)
3 כפות מים
פלפל שחור
גבינת פרמז'ן

אופן ההכנה:
¨ להכין את הניוקי לפי ההוראות, לסנן, לשטוף במים קרים ולפזר מעט שמן זית מעל
¨ לחמם מחבת עמוקה או סוטאז'. להוסיף 4 כפות שמן זית ואת החמאה. כשהיא נמסה, להוסיף את המרווה ולטגן מעט
¨ להוסיף את המים. לערבב
¨ להוסיף את הניוקי המוכנים, לערבב –לטגן. לתבל בפלפל שחור ולהקפיץ קלות
¨ לשים בקערת הגשה. לפזר מעל גבינת פרמז'ן ולהגיש

מנת ניוקי - צילום - pexels.jpg

אודות הניוקי
לכבוד שבועות, משיקה חברת "תבואות", המתמחה במזון טבעי ואורגני, סדרה של ניוקי איטלקיים אורגנים, נימוחים וטעימים להפליא! בטעמי הסדרה: ניוקי תפוחי אדמה אורגני; ניוקי תפוחי אדמה אורגני ללא גלוטן; ניוקי תפוחי אדמה אורגני עם תרד; וניוקי תפוחי אדמה אורגני עם קמח כוסמין ותרד.

הניוקי משתדכים נהדר לכל רוטב ולכל תוספת - החל בדגים, בשר או עוף וכלה בירקות, תבלינים או גבינות. הרטבים שנחשבים לקלאסים לליווי ניוקי הם רוטב עגבניות, רוטב חמאה ומרווה, בשאמל או רוטב חמאה וגבינה. תבואות מפנקת עם מתכון לרוטב חמאה ומרווה.

 

ניוקי (Gnocchi) הוא מאכל איטקלי מוכר, נפוץ ואהוב, המוכן מתפוחי אדמה, סולת, קמח, פירורי לחם או גבינת ריקוטה. המילה מציינת כופתאות וזאת צורת הרבים של המילה Gnocco. למרות שרואים בה סוג של פסטה, מרכיביה שונים. נהוג להגיש ניוקי עם רטבים שונים.

בארגנטינה, אורוגואי וברזיל – ארצות בהן המטבח האיטלקי מאוד פופולרי, מקובל לאכול ניוקי ב-29 לחודש - יום לפני קבלת השכר החודשי. הסיבה: הניוקי נחשב למזון משביע, טעים ובריא והוא מתאים במיוחד ליום בו רבים סובלים ממחסור במזומנים. יש הנוהגים להניח שטר כסף מתחת לצלחת הניוקי, כסגולה לשגשוג.

מידע:
כשר פרווה, בהשגחת הרב י.בלינוב ובאישור הרבנות הראשית לישראל.
מחיר: 17.90 ש"ח לאריזה במשקל 250 גרם.
להשיג ברשתות השיווק, בבתי טבע, בחנויות מתמחות ובמכולות.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Adbox