"נפטון" משיקה ממרח חדש: "ממרח עגבניות בתוספת שמן זית" – שישדרג כל טוסט, פסטה או כריך!




אם יש ממרח שתמיד אני משדרגת איתו את הכריך שלי זה ממרח עגבניות משובח. לעיתים אני מתפנקת ומפנקת את משפחתי במאפה עם ממרח עגבניות וכל טוב.
"נפטון" משיקה ממרח חדש: "ממרח עגבניות בתוספת שמן זית" – שישדרג כל טוסט, פסטה או כריך! 
הוא טעים, איכותי ובהחלט תחליף משובח לכל קטשופ או עגבניה מרוסקת.

הממרח הטעים והאיכותי, המצטרף לסדרת הממרחים המשובחים של החברה, ישדרג כל טוסט, פסטה או כריך! הממרח פרווה, מתאים לכל מאכל והוא ללא מונוסודיום גלוטמט או צבעי מאכל. 

"נפטון" מציעה מתכון לקסדייה (טוסט מקסיקני של טורטייה מטוגנת) עם ממרח עגבניות וגבינת מוצרלה מעושנת - לה אפשר לשדך זיתים, פטריות, תירס, בצל מטוגן (או לא), ועוד. קסדייה Quesadilla)) היא מאכל מקסיקני העשוי מטורטייה ממולאת (גבינה, ירקות ותבלינים. 
לעתים מכינים עם בשר). מקובל להכינה עם שתי טורטיות שביניהן גבינה, או עם טורטייה אחת - שמקפלים לחצי במהלך ההכנה. 


מידע:
כשרות - פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע. 
מחיר: 9.90 – 12.90 ש"ח ל-180 גרם. 
להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, ברקת, מחסני השוק, סלאח דבאח ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ. 

.

"נפטון" מציעה מתכון להכנת קסדייה עם ממרח עגבניות וגבינת מוצרלה מעושנת 

מצרכים: 
6 טורטיות קטנות או 3 גדולות 
1 צנצנת "ממרח עגבניות בתוספת שמן זית" של נפטון 
250 גרם גבינת מוצרלה מעושנת 
מעט שמן זית 
גיוון: פטריות שמפיניון פרוסות, גרגרי תירס, זיתים, בצל טרי פרוס, בצל מטוגן, רצועות פלפל קלוי, טונה ועוד 
צילום מנה  pixabay


אופן ההכנה: 
¨ משמנים במעט שמן מחבת - שהקוטר שלה גדול מזה של הטורטייה. מחממים ומניחים במחבת טורטייה אחת 
¨ מורחים עליה ממרח עגבניות, ומפזרים גבינה מעל (אם רוצים אחת מהתוספות, מוסיפים בשלב זה). משאירים שוליים של 1/2 – 1 ס"מ מהקצוות 
¨ מכסים בטורטייה נוספת, ומהדקים מעט את הקצוות של שתיהן 
¨ מטגנים 2 – 3 דקות, עד שהטורטייה מזהיבה-משחימה. הופכים לצד השני, ומחממים עוד כ-2 דקות, להזהבה 
¨ חותכים באמצע או למשולשים, ומגישים 
** אם מכינים עם טורטייה גדולה: מורחים את ממרח העגבניות רק על חצי מהטורטייה. מוסיפים את הגבינה, מקפלים את הטורטייה באמצע ומהדקים את הקצוות. מטגנים כמוסבר.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Adbox