מתכון לביבות תפוחי עץ



 מותג מזון הבריאות "GREENY" מציע להכין בחג החנוכה לביבות תפוחי עץ ממכרות, מטוגנות בשמן אגוזי מלך מזוכך, בעל ניחוח עשיר 

במהלך כל השנה אנחנו אוהבים לאכול לביבות אם מתוקות או עם עשבי תיבול והכי חשוב מטוגנות בשמן איכותי ללא טעם לוואי.
מותג מזון הבריאות האורגני GREENY מציע בחג החנוכה להכין לביבות תפוחי עץ טעימות וממכרות, מטוגנות בשמן אגוזים מזוכך, בעל ניחוח אגוזי עשיר.
השמן, מתוצרת חברת "אלפא ג'י אייץ'" האוסטרית, מופק מאגוזי מלך מובחרים והוא מתאים לטיגון, תיבול ובישול מגוון מאכלים. השמן מתאים מאוד לטיגון לביבות וסופגניות.
צילום מוצר: גריני
מידע:
כשר פרווה בהשגחת הרבנות הראשית לישראל ובד"צ בית יוסף.
מחיר: 24.90-19.90 ש"ח לבקבוק של ליטר.
להשיג ברשתות מזון, בהן: חנויות טבע ברחבי הארץ, זמורה אורגני, על המשקל, שורשים, היפר טבע זיקים , לגעת באוכל , נקודת טבע, כליל טבע ועוד.
לפרטים: www.greenyisrael.com
לביבות תפוח עץ צילום: pixabay

מתכון ללביבות תפוחי עץ
מצרכים:
3 תפוחי עץ ירוקים (גרני סמיט), קלופים ומגוררים
1/3 כוס סוכר חום בהיר
1/2 כוס קמח תופח
1/2 גביע יוגורט יווני 7% או שמנת חמוצה 9%
1 כפית תמצית וניל
1/5 כפית פלפל לבן
2 ביצים
1/2 כפית קינמון טחון
שמן אגוזי מלך מזוכך של "גריני"

להגשה: אבקת סוכר, מייפל

אופן ההכנה:
· לסחוט היטב את תפוחי העץ. לטרוף את הביצים בקערית קטנה.
· לערבב את כל המצרכים למעט הקמח, ורק אז, להוסיף את הקמח.
· לחמם במחבת שמן בגובה של כ-4 ס"מ, לטיגון חצי עמוק (כמו לשניצל). להניח כף מהעיסה במחבת, ולטגן כדקה - מכל צד, עד שהלביבה מזהיבה-משחימה.
· להגיש עם אבקת סוכר ו/או סירופ מייפל אמיתי.

בתאבון!!!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Adbox