קמח הארץ - טורטיות/ לאפות כשרות לפסח!!!


כל שנה בפסח הילדים מבקשים את המתכון המושלם של רון יוחננוב - טורטיות/ לאפות כשרות לפסח!!!
עם גבינות או עם שוקולד במילוי כל דבר. הם טעימות ורכות והכי חשוב תחליף מעולה לכל פחמימה.

מצרכים:
350 גרם קמח מולינו תערובת איטלקית מיוחד ללחמים
ביצה
כפית מלח
כף סוכר
2 כפות שמן
350 מ"ל מים
אפשרות גיוון טעמים:
אפשר לגרד פנימה שן שום /עשבי תיבול קצוצים.




אופן ההכנה: 
בקערה, מערבבים את כל המרכיבים עד שמתקבל בלילה נוזלית
מכסים את הקערה ומניחים את הבלילה להתפחה כרבע שעה על השיש.
מחממים מחבת בחום בינוני / נמוך
ועכשיו עובדים מהר.
מניחים 2 כפות מהבלילה על המחבת ובעזרת כף משטחים את הבלילה על פני כל המחבת
מטגנים את הלאפה 2-3 דקות מכל צד עד הזהבה
מניחים אחד על השני על מנת שישארו רכות
מאחסנים בתוך שקית סגורה על מנת שישארו רכות
ממלאים בכל מה שאוהבים ומגישים!
המתכון של רון יוחננוב האלוף


על הקמח: 
במיוחד לפסח, טחנת "קמח הארץ" דואגת לכם לפסח כשר וטעים במיוחד - עם קמחים מעולים, ללא גלוטן!
הטחנה מציעה שתי תערובות כשל"פ בסדרת MOLINO: מולינו מיוחד ללא סוכר (!) - לעוגות ועוגיות; ומולינו מיוחד ללחמים, פיצות ועוד.


אם תכננתם – ובצדק, להתפנק ולפנק במאפים, עוגות ולחמים ללא גלוטן כשרים לפסח, מעשה ידיכם להתפאר – אז יש מי שדואג לכם! 
במיוחד לחג, מציעה הטחנה שתי תערובות כשרות לפסח בסדרת MOLINO: תערובת MOLINO (באריזה ורודה), ללא גלוטן וסוכר, המושקת לראשונה בכשרות לפסח ומתאימה במיוחד להכנת עוגות בחושות, מאפינס, עוגיות ועוד.
המולינו "הוורודה" מצטרפת לתערובת MOLINO באריזה הירוקה, גם היא כשרה לפסח, המתאימה במיוחד להכנת לחמים, פיצות, פוקאצ'ות ועוד.

קמח הארץ - סדרת מולינו ללא גלוטן וכשר לפסח. צילום - משה פילברג.


הסדרה מיוצרת באיטליה, בטחנת קמח עתיקה בצפון המדינה. תוצאות האפייה בשימוש בתערובות המולינו אינן נופלות משימוש בקמחים רגילים מבחינת הטעם, המראה ונוחות העבודה. מתלבטים מה להכין? על אריזות המוצרים ובאתר הטחנה מוצע מגוון של מתכונים נהדרים.

התערובות כשרות לפסח, פרווה, בהשגחת בד"ץ בית יוסף (לאוכלי קטניות). הן ישווקו בנגישות גבוהה במגוון רשתות מזון וחנויות ברחבי הארץ: רשת שופרסל, ניצת הדובדבן ובמבחר חנויות טבע ברחבי הארץ.
מחיר: 17 -22 ש"ח לאריזה במשקל 500 גרם.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Adbox