פסח טעים וכשר!
לכבוד חג הפסח, מציעה טחנת "קמח הארץ" תערובת מולינו איטלקית נטולת גלוטן, וג'באטה אפויה וטעימה!
חג הפסח רובנו מחפשים תחליפים טעימים ואיכותיים, עם השנים החברות השונות מוציאות מגוון רחב של מוצרים כשרים לפסח שיהפכו את החג שלנו לטעים ומגוון. אם מתחשק לך בבוקר של פסח כריך עסיסי אין כמו ג'באטה טעימה! וכן היא גם כשרה לפסח!
פסח טעים וכשר! לכבוד החג, טחנת "קמח הארץ" מציעה תערובת אפייה איטלקית "מולינו ירוק" נטולת גלוטן, וג'באטה איטלקית אפויה וקפואה – רק להפשיר ולאכול. התערובת והג'באטה טבעוניים, פרווה וכמובן כשרים לפסח.
הג'באטה משווקת מוכנה וקפואה במארז ובו ארבע יחידות. מומלץ לחממה כמה דקות בתנור/טוסטר חם. כשר לפסח בהשגחת בד"צ בית יוסף (מכיל קטניות) והרבנות פתח תקווה (ברכתו "שהכל").
מולינו ירוק - תערובת אפייה ללא גלוטן תוצרת איטליה, שתוצאות האפייה בה לא נופלות מאפייה בקמחים רגילים מבחינת המראה, הטעם ונוחות העבודה. מתאימה להכנת לחמים, פיצות, פוקאצ'ות ועוד. כשר לפסח בהשגחת בדץ בית יוסף (מכיל קטניות).
קמח הארץ - ג'בטה כשרה לפסח ותערובת מולינו כשרה לפסח. צילום - קמח הארץ |
מחיר: ג'באטה - כ- 20 ש"ח למארז במשקל 400 גרם (4 יחידות, כל אחת במשקל 100 גרם) ; מולינו ירוק - כ-17 ש"ח לאריזה במשקל 500 גרם.
להשיג ברשת ניצת הדובדבן, בחנויות טבע ברחבי הארץ ובאתר הטחנה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה