מתכון לעוגת שמרים שוקולד ובריוש טעים



הסוד של עוגה או מאפה טוב הוא בקמח האיכותי שלו! טחנת "קמח הארץ" מציגה שני קמחי איכות מהסדרה הצרפתית: "קמח צרפתי לקונדיטוריה" ו"קמח צרפתי לבריוש ולמאפי שמרים"
קבלו 2 הצעות למתכונים מושלמים!

עוגת שמרים חלומית במילוי טעים

מתכון לעוגות שמרים שוקולד ושקדים/ אגוזים

ניתן להכין ב 2 יחידות של אינגליש קייק
חומרים
50 גרם חמאה
500 גרם קמח צרפתי לבריוש ומאפי שמרים של "קמח הארץ"*
קורט מלח
1 כף שמרים יבשים
150 מ"ל חלב
2 ביצים ( רצוי להוציא כשעה לפני שיהיו בטמפ' החדר)
3/4 כוס סוכר

אופן ההכנה
ראשית להמיס את החמאה ולערבב עם חלב קר.
שנית במיקסר עם וו לישה להוסיף את הקמח והשמרים
מוסיפים את התערובת למיקסר ומפעילים .
מוסיפים את הביצים והסוכר.
מפעילים כ 5דקות עד קבלת בצק אוורירי ומוסיפים קורט מלח ( ככפית ).
ממשיכים להפעיל כ 3 דקות נוספות סה"כ 7-8 דקות.
מיקסר במהירות בינונית.
מחלקים את הבצק ל 4 חלקים שווים.

מילוי
600 גרם שוקולד לפי טעמכם
150 גרם חמאה
200 גר אגוזי מלך קצוצים / חמאת שקד





אופן ההכנה:
1. לרדד את הבצק למלבן
2. למרוח את ממרח השוקולד בנדיבות ולפזר מעט את החלווה והאגוזים.
3. לגלגל לרולדה ולקלוע צמה. ( חותכים באמצע וקולעים צמה )
4. להניח בתבנית רצוי אינגלייש קייק ולשמן לפני
5. להבריש בביצה טרופה ולכסות לשעה וחצי.
6. לאפות כ 40 דקות בתנור 170 נעלות ( מומלץ לבדוק כעבור חצי שעה )
7. להבריש בסירופ סוכר.

"קמח הארץ" מציעה מתכון להכנת בריוש טעים:
חומרים (להכנת 20 לחמניות)
1 ק"ג קמח T55 גריו – קמח צרפתי לבריוש ומאפי שמרים של "קמח הארץ"*
300 מ"ל חלב
300 גרם ביצים
20 גרם מלח
150 גרם סוכר
12 גרם שמרים יבשים
400 גרם חמאה
*) ניתן להמיר 400 גרם בקמח T65 מסורתי של "קמח הארץ")

אופן ההכנה
מניחים את כל החומרים, מלבד החמאה, בקערת המיקסר ולשים כ-10 דקות במהירות נמוכה, ו-5 דקות נוספות במהירות גבוהה.
מוסיפים את החמאה בחתיכות קטנות, תוך כדי לישה, כל פעם קצת, עד שכל החמאה נטמעת בבצק. כ- 7 - 8 דקות לישה נוספות סך הכול.
יוצרים כדור מהבצק ומניחים להתפחה במקרר למשך הלילה (כ-12 שעות).
לאחר התפיחה מחלקים את הבצק לחתיכות של 100 גרם ומניחים למנוחה של כחצי שעה.
לאחר מכן יוצרים מכל כדור את הצורה הרצויה ומניחים לתפיחה סופית של כשעתיים, בטמפרטורת החדר.
מחממים תנור ל-160- 170 מעלות.
מברישים את הבריושים בביצה ואופים 20-30 דקות, עד קבלת צבע זהוב.



אודות הקמח
חולמים על מאפים צרפתיים? מהיום אפשר להכין בבית!
טחנת "קמח הארץ" מציגה שני קמחי איכות מהסדרה הצרפתית: "קמח צרפתי לקונדיטוריה" ו"קמח צרפתי לבריוש ולמאפי שמרים"
הקמחים מיובאים על ידי "קמח הארץ" מטחנת הקמחMoulins Bourgeois בצרפת, הפועלת משנת 1895.

הקמחים כוללים:
קמח צרפתי לקונדיטוריהT45 : קמח לבן בהיר ואיכותי, המופק ממרכז גרעין החיטה. דל בגלוטן. הקמח יציב מאוד ובעל מרקם רך והומוגני, תכונות המאפשרות אפייה ברמה הגבוהה ביותר של מאפי קונדיטוריה שונים ובהם עוגות, עוגיות, טארט ועוד.

קמח חיטה צרפתי לבריוש ומאפי שמריםT55 : קמח חיטה לבן, רב תכליתי, עשיר מאוד בחלבון. קמח צרפתי קלאסי האופייני מאוד לעולם האפייה הצרפתי ולמאפים עשירים בחמאה וממרחים כמאפי שמרים, בריוש וכדומה. תכונות הקמח מאפשרות קבלת תוצרים ברמה גבוהה ויכולת הכלה של תוספות כמו חמאה, קרמים ופירות, תוך שמירה על איכות הבצק וטעמו הייחודי.

הכירו את טחנת Moulins Bourgeois: הטחנה, מהמובילות בצרפת, ממוקמת מזרחית לפריז ומספקת מתוצרתה למאפיות ולקונדיטוריות ברמות הגבוהות ביותר בפריז והסביבה. הגרעינים נבחרים בקפידה מיבולים ברדיוס של כ-100 ק"מ מהטחנה. במקביל ובנוסף לשרשרת בקרת האיכות, פועלות בטחנה שלוש מאפיות שמטרתן בדיקת איכות מעשית של כל הקמחים המיוצרים בה.

להשיג באתר טחנת "קמח הארץ"

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Adbox