תמיד יש את הטוויסט הזה שמשדרג לי את המנה, רוטב טעים או טחינה ואם כבר טחינה שתהיה איכותית ומפנקת.
טחינה היא אחד המאכלים שכולנו אוהבים ואפשר למצוא אותה כמעט בכל מקום ואפילו בארוחות גורמה במסעדות יוקרה.
אחד המאכלים הפשוטים שאני מאוד אוהבת והם בעיני שידוך משמיים זה חצאי בטטות צלויות או חציל עם טחינה איכותית.
את הטחינה הגולמית אני מערבבת יחד עם מעט מים, מיץ לימון, מלח ושמן זית וכמובן מעט פטרוזיליה . יש כאלו שאוהבים להוסיף שום, פפריקה אדומה מתוקה, פלפל שחור או לבן ועשבי תיבול למיניהם.
כעת טחינה פרמיום חדשה מגיעה למדפים הטחינה הגולמית: טחינה "טורקיז" טחינה גולמית באיכות פרמיום, עדינה ואחידה, בעלת גוף וטעם יוצאי דופן, מצטרפת למדף מותגי הטחינה ותתחרה בקטגוריית הפרמיום .
במבחן טעימה שביצע מכון המחקר נתיב יועצים עלה המותג החדש בטעמו וגבר על מותגים ותיקים רבים
מותג טחינה חדש על המדף טחינה טורקיז צילום יעל האן |
מדף הטחינות הגולמיות עומד בפני שינוי, עם כניסתנו של מותג חדש ומבטיח שמושק לראשונה בישראל תחת השם טחינה "טורקיז". הטחינה החדשה, באיכות של טחינה פרמיום, בעלת גוון לבן ונקי, ובטעם עדין ומיוחד של שומשום פרמיום טרי ואיכותי. מרקם הטחינה עדין ואחיד והיא מומלצת לשימוש בצורתה הגולמית או בתוספת מים ולימון לפי הטעם. הטחינה תשווק בשתי אריזות, רגילה ומלאה, בעיצוב כחול ים תיכוני אותנטי.
במבחן טעימה שביצע מכון המחקר "נתיב יועצים", אשר נערך בקרב כ- 200 נדגמים בטעימה עיוורת, ניצחה טחינה טורקיז 3 מותגי פרמיום מתחרים. השקת טחינה טורקיז החדשה תלווה בקמפיין שילוט חוצות בפריסה ארצית, תחת הסלוגן: טחינה ים תיכונית אמיתית וכן במבצע מיוחד נושא פרסים, בהם טיסה ליוון.
טחינה טורקיז מיוצרת במפעל בעל כושר ייצור של כ- 4 טון טחינה גולמית מידי שעה ונחשב לאחד ממפעלי הטחינה הגדולים בעולם. הטחינה מיוצרת בקווי ייצור מהמתקדמים בעולם, בעל תקני האיכות FSSC ו- GMP 2200. במפעל מועסקים כ-240 עובדים ומחזור מכירותיו נאמד בכ-210 מיליון שקלים בשנה. לדברי יובל מלאך, סמנכ"ל השיווק והמכירות של טחינה טורקיז, "לאור הצריכה הגוברת של טחינה בישראל, שהנה חלק ממגמה עולמית ומהפכית בריאות, ביקשנו להביא טחינה פרמיום חדשה, בטעם ובמרקם שטרם נראה כמותו. תוצאות מבחן הטעימה מצביעות על שינוי צפוי במדפי הטחינה ואין לנו ספק שהצרכן יטעם ויבחר טחינה טורקיז".
כשר פרווה בהשגחת בד"ץ עדה חרדית ירושלים.
מחיר מומלץ לצרכן: כ-14 ₪ לאריזת 500 גרם. תימכר במחיר השקה של כ-12 ₪.
להשיג בכל רשתות השיווק למעט רשת רמי לוי שיווק השקמה.
מתכון מגולגלות מבצק פריך בטעם נפלא במילוי טחינה ואגוזים
מצרכים:
חצי קילו קמח
1 שקית אבקת אפיה
חצי כף סוכר
100 גרם חמאה חתוכה לקוביות
חצי כוס שמן
חצי כוס מים
למילוי : טחינה טורקיז ( 3-4 כפות לרולדה ) ואגוזים
אופן ההכנה
במערבל עם וו לישה מערבבים: קמח, אבקת אפייה, סוכר וחמאה עד שמתגבש בצק פירורי.
מקמחים מעט את משטח העבודה ויוצקים כדור עם הבצק
מכסים בניילון נצמד ולמקרר לשעה ( חשוב ביותר אחרת זה דביק ולא ניתן לעבוד איתו )
מורחים שכבה של טחינה טורקיז עם אגוזים קצוצים ומגלגלים
מניחים בתבנית אפיה
חורצים קווים כ- 3 ס"מ
תנור 160 מעלות כ 45 דקות
אני הוספתי מעט קוקוס הוסיף טעם ואהבנו מאוד!!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה