יום שבת, 28 בנובמבר 2020

חברת B&D (בטר אנד דיפרנט) משיקה סדרת אטריות איכותית, משביעה ומזינה מקמח כוסמין 100% מלא


חברת B&D (בטר אנד דיפרנט) משיקה סדרת אטריות איכותית, משביעה ומזינה מקמח כוסמין 100% מלא 
בסדרה: אטריות דקות, דקיקות ורחבות, להכנת מגוון מנות טעימות 

איך אתם אוהבים את האיטריות שלכם? אצלי אוהבים בשילוב עם מרק ירקות או מוקפץ עם חתיכות עוף.
חברת B&D (בטר אנד דיפרנט), המתמחה בייצור ושיווק מוצרי מזון טבעיים, משיקה סדרת אטריות מיוחדת ואיכותית, משביעה ומזינה, מקמח כוסמין 100% מלא. בסדרה 3 סוגי אטריות: אטריות דקות, אטריות רחבות ואטריות דקיקות. 

האטריות הטעימות נהדרות להכנה של מנות מגוונות ובהן מוקפצים, מרקים, פשטידות, תבשילים, מנות מתוקות ועוד.

בטר אנד דיפרנט - סדרת אטריות כוסמין 100% מלא. צילום - חברת דמיון

כוסמין היא מין דגן חיטה קדום, ששימש כמזון במקומות שונים במזרח התיכון ובאירופה, מתקופת הברונזה ועד ימי הביניים. את מקומו תפסה חיטת הלחם, אותה קל יותר לגדל ולעבד. קמח כוסמין מלא, הנטחן מהגרעין בשלמותו, עשיר בחלבון, ויטמינים ומינרלים. מאחר והרכב הגלוטן שבו שונה מזה שבחיטה, הוא נוח יותר לעיכול ועשוי להיות ידידותי וסביל יותר עבור הסובלים מרגישות קלה לחיטה. הודות לקליפתה הקשה, המגינה על גרגיריה בפני מזיקים – הכוסמין מרוססת הרבה פחות מחיטה רגילה (חיטת לחם). 

כל האטריות בסדרה מכילות קמח כוסמין 100% מלא וטעמן המיוחד ישדרג כל מנה. 


מוקפץ עם אטריות כוסמין. צילום - מירית חטב


B&D מציעה מתכון למוקפץ עם אטריות כוסמין ומבחר ירקות 

חומרים: 
1 חבילה של אטריות כוסמין רחבות של B&D 
1/2 - 1 פלפל צהוב, פרוס לרצועות דקות 
1/2 - 1 פלפל אדום, חתוך לרצועות דקות 
1 בצל בינוני, פרוס לרצועות דקות 
1/5 כרוב סגול קטן, פרוס לרצועות דקיקות 
3 שיני שום, פרוסות דק 
1 בטטה קטנה, אפויה או צלויה, חתוכה לקוביות 
1 כפית שמן שומשום 

שמן צמחי (להקפצה) 

לרוטב: 
1/2 כוס רוטב סויה
1/4 כוס סילאן (רצוי 100%)
1.5 כפות חומץ (רצוי מירין – חומץ אורז) 
1/2 כפית ג'ינג'ר מיובש טחון או כפית ג'ינג'ר טרי, מגורר 
1-1/2 כפית שמן שומשום 
1/4 כפית פלפל לבן או שחור 

להגשה: 
חופן שקדים מולבנים חצויים, קלויים קלות במחבת ללא שמן 
חופן פטרוזיליה או כוסברה, קצוצים 
שומשום קלוי (אפשר לשלב עם שומשום שחור) 

אופן ההכנה: 
אטריות: מכינים לפי ההוראות. שוטפים במי ברז ומסננים. מערבבים את האטריות עם 1 כפית שמן שומשום ו-1 כפית שמן צמחי 

רוטב: מכניסים את כל חומרי הרוטב לסיר קטן. מביאים לרתיחה עדינה ואז מנמיכים את הלהבה ומבשלים – תוך ערבוב – על להבה קטנה 3-4 דקות. לטעום ולתקן תיבול לטעמכם 

מוקפץ: מלהיטים שמן בווק איכותי או בסיר רחב. מקפיצים את הירקות לפי הסדר הבא: בצל, שום ופלפלים, עד שהם צלויים קלות אך עדיין שומרים על פריכות ורעננות (כדי שהירקות יוקפצו ולא יתבשלו בנוזליהם, יש לשפוך מהווק נוזלים - אם הם נוצרים, לחמם שוב שמן ולהמשיך להקפיץ) 

להוסיף את קוביות הבטטה המוכנות ואת הכרוב 
להוסיף כ-3/4 מכמות הרוטב, ולערבב 
להוסיף את האטריות ואת שארית הרוטב *(אם יש צורך) 
לקשט בפטרוזיליה או כוסברה, חצאי שקדים ושומשום, ולהגיש מיד. 

* אפשר לשמור את הרוטב שנותר במקרר, בצנצנת סגורה. 



מידע:
כשרות: בד"צ העדה החרדית ורבנות ירושלים. 
מחיר: 8.90 – 9.90 ש"ח לאריזה במשקל 200 גרם. 
להשיג ברשתות שיווק, חנויות טבע ובחנויות מובחרות. 

יום חמישי, 26 בנובמבר 2020

"אהבה קטנה" קולקציית מתנות מיוחדת ברוח החג אפשר להוסיף כיתוב אישי אוהב על כל המתנות


לכבוד חג החנוכה, השיק סטודיו "אהבה קטנה" קולקציית מתנות מיוחדת ברוח החג
אפשר להוסיף כיתוב אישי אוהב על כל המתנות 

חג החנוכה הינו חג הניצחון במלחמת החשמונאים ביוונים, בו התרחש נס פך השמן עם טיהור המקדש. בחג יש מנהג בו אנו מדליקים נרות חנוכה, אוכלים סופגניה ומשחקים בסביבונים ויש הנוהגים לתת דמי חנוכה. 
סטודיו "אהבה קטנה", המתמחה בעיצוב וייצור מתנות עם אמירה אישית, השיק לחג החנוכה קולקציית מתנות מיוחדת, עם איורים מקסימים ברוח החג. 
בנוסף, מציע הסטודיו משחק טריוויה משפחתי משעשע עם הרבה צחוק וכיף שמרים את המורל של כולם. על כל המוצרים אפשר להוסיף שם ו/או כיתוב אישי אוהב.

המתנות לחנוכה: 

קופסת דמי KISS: קופסת מתכת בגודל 5.2*5.2 ס"מ לשמירת דמי חנוכה ודמי כיס. בקופסה מטבע שוקולד מוזהב (כשר, חלבי). מחיר: 14 ש"ח. 
קופסת נרות חנוכה: קופסת מתכת בגודל 14*10 ס"מ, ובה 44 נרות שעווה צבעוניים. מחיר: 29 ש"ח. 


קופסת סופגניות: קופסת מתכת בגודל 21*21 ס"מ ובעומק של 8 ס"מ. מתאימה לאחסון סופגניות, לביבות, עוגיות ודברים טובים. מחיר: 47 ₪ 


נר ריחני: נר בניחוח נעים, בקופסת מתכת עגולה ברוחב 8 ס"מ ובגובה 3.5 ס"מ. הנר האיכותי, הדולק כ-4 שעות ברציפות, מתאים בדיוק לרגעים בהם רוצים להעלים את ניחוחות הטיגון. מחיר: 38 ש"ח 


קופסת חיסכון: קופסת מתכת גלילית במידות 8.5X11.5 ס"מ, עם מכסה מחורץ להכנסת מטבעות. בקופסה 44 נרות שעווה צבעוניים. לאחר השימוש בנרות, הקופסה הופכת לקופת חיסכון. מחיר: 42 ש"ח. 



משחק טריוויה משפחתי: משחק משעשע הכולל 48 קלפים עם שאלות שרק בני המשפחה יודעים עליהם את התשובות. למשל: מי המזליסט שתמיד זוכה בהגרלות? * למי פונים כשצריכים רעיון טוב? * מי תולעת הספרים הכי גדולה? * ממי מבקשים המלצה לספר טוב? * מי הכי פעיל בווטסאפ המשפחתי? ועוד. מחיר: 66 ש"ח. למשחק גם גרסה מורחבת, הכוללת גם 8 קלפי לוח אישיים מחיקים, 10 טושים צבעוניים ומחיקים ו-50 אסימוני לבבות. מחיר: 115 ש"ח. 



מידע:
את המתנות ניתן להזמין באתר הסטודיו https://ahavaktana.co.il ולקבל בנוחות הביתה, או לפנק מישהו יקר במשלוח ישיר לביתו. כל פריטי "אהבה קטנה" מיוצרים במקום, לפי הזמנה. 
צילום: סטודיו אהבה קטנה

חברת "גרין לייט" משיקה את "סדרת הארטיזנל": לחמים ובאגטים טבעוניים ונטולי גלוטן!



חם מהתנור: חברת "גרין לייט" משיקה את "סדרת הארטיזנל": לחמים ובאגטים טבעוניים ונטולי גלוטן! 
הלחמים והבאגטים נאפים בתנור הביתי ומוגשים חמים וטריים, עם קראסט משגע 

אוכלים ללא גלוטן? גם לכם מותר להתפנק עם מבחר ענק של באגטים ולחמים מפנקים ביותר ללא גלוטן.
חם מהתנור: חברת "גרין לייט" משיקה את "סדרת הארטיזנל"*: לחמי ארטיזנל ובאגטים רוסטיק - טבעוניים ונטולי גלוטן, הנאפים בתנור הביתי ומוגשים חמים וטריים, עם קראסט משגע.

כעת, גם נמנעים מגלוטן וחולי צליאק יכולים ליהנות מהם בצורה זו! החברה, המובילה בשוק הלחמים והמאפים ללא גלוטן, עמלה על פיתוח הסדרה למעלה מ-3 שנים. 
כדי לשמר את טעמם ומרקמם, מוקפאים הלחמים בהקפאה עמוקה מייד בתום 90% מזמן האפייה המלא. את גמר האפייה הם מקבלים בתנור הביתי – מה שמקנה להם מרקם קראסט וחוויית לחם טרי, שעד כה לא היתה אפשרית לקהלים אלה. 
*ארטיזנל הוא מונח המתאר מוצר אותו מכין אומן או בעל מלאכה מיומן בתחומו. 

גרין לייט - סדרת ארטיזנל - באגטים ולחמים. צילום - אביתר ניסן

"האתגר היה לפתח לחם נטול גלוטן - שנטעם ומרגיש כמו לחם עם גלוטן, שנאפה בעבודת יד במאפייה המתמחה בלחמים. בנוסף, רצינו שזה יהיה לחם שניתן לסיים את אפייתו בבית ולהגישו טרי, חם ועם קראסט", הסביר עופר אליאב, מנהל השיווק והמכירות ב"גרין לייט". 

"בעזרת תהליכי ייצור מיוחדים וטכנולוגיות מתקדמות בתחום האריזה, פיתחנו לחמים שמחקים בהצלחה את המרקם והטעם של לחמי ארטיזן עם גלוטן. גם זיהוי האיזון המדויק בין הרכיבים היה מורכב, והתוצאה הטעימה מאוד משמחת אותנו", אמר. "הידע והניסיון הרב שצברנו במשך 30 שנות פיתוח מוצרים כשרים לפסח וללא גלוטן, מאפשרים לנו להמשיך ולפתח - בסטנדרטים הגבוהים ביותר - מוצרים נוספים ומיוחדים, התואמים למוצרי המאפה הרגילים", הוסיף. 

סדרת הארטיזנל כוללת: 
» לחם צרפתי קלאסי – לחם צרפתי ביתי (500 גרם) 
» לחם צרפתי גרעינים – לחם צרפתי מועשר בצ'יה, טף, חמנית, פשתן ודלעת (500 גרם) 
» באגט רוסטיק קלאסי – 2 באגטים קלאסיים (240 גרם כל באגט) 
» באגט רוסטיק סופר פוד – 2 באגטים מועשרים בצ'יה, טף ופשתן (240 גרם כל באגט) 
» באגט רוסטיק גרעינים – 2 באגטים מועשרים בפשתן, דוחן, חמנית ודלעת (240 גרם כל באגט) 

המוצרים אפויים ונמכרים קפואים. יש להפשירם ולהוציאם מאריזתם, טרם אפייתם הסופית. 

גרין לייט - סדרת ארטיזנל - לחמים ובאגטים - לאפייה בתנור הביתי. צילום - אביתר ניסן


הוראות הכנה: להפשיר את הלחם. להוציא מהאריזה. לחמם תנור מראש ל – 200 מעלות. לחם: לאפות 15 – 25 דקות ; באגט: לאפות 10 - 15 דקות (תלוי בעוצמת התנור). 

"סדרת הארטיזנל" מצטרפת למגוון מוצרי הלחמים והמאפים שפיתחה החברה ובהם מבחר לחמים (לבן, חלה, כפרי ועוד), לאפה, לחמניות שונות, פיתות, בסיס לפיצה, באגט צרפתי, בייגל אמריקני, פיצה מרגריטה, עוגות, מאפי עלים ועוד. 

חוות דעת: הסדרה טעימה ביותר. הופתעתי לגלות שהלחמים והבאגט יצאו רכים וכלל לא הרגשתי את החוסר בגלוטן. טעים טעים ומומלץ.

מידע:
המוצרים כשרים פרווה בהשגחת הרבנות יבנה ובד"צ חתם סופר בני ברק. 
מחיר: באגט - 21.50 ש"ח (2 באריזה, 480 גרם) ; לחם - 20.50 ש"ח (500 גרם). 
להשיג ברשתות השיווק ובחנויות הטבע. 

יום שני, 16 בנובמבר 2020

עוף טוב מציעה מתכון: מחרוזת נקניקיות וספגטי




בין ZOOM ל-ZOOM לא צריך לצום 
עוף טוב מציעה מתכון: 
מחרוזת נקניקיות וספגטי 

בתקופה בה רבים שוהים ימים ארוכים בבית, בעיקר בני הנוער הלומדים ב-ZOOM, חשוב להקפיד על תזונה מאוזנת שתאפשר לתלמידים להישאר ערניים, ממוקדים ובעיקר שבעים. 
"עוף טוב" מציעה מתכון נהדר, מפנק ומנחם, כזה שאפשר להכין בקלות ובמהירות בין ZOOM אחד למשנהו: 


מחרוזת נקניקיות וספגטי 

מצרכים: 
1 חבילה ספגטי בעובי בינוני 
1 חבילה נקניקיות חתוכות ל-3\1 
1 פחית עגבניות מרוסקות 
1 כף רסק עגבניות 
3 עגבניות קצוצות דק 
1 בצל בינוני קצוץ 
2 שיני שום קצוצות 
1 גבעול סלרי קצוץ 
כוס עלי בזיליקום מופרדים 
כוס וחצי מים רותחים 
2 כפות שמן טיגון 
כף שמן זית 
כף אבקת מרק 
מלח פלפל לפי טעם 

אופן ההכנה: 

1.נועצים 2-3 יחידות ספגטי בכל חתיכת נקניקיה (זהירות לא לשבור!) ושמים בצד. 

2. מחממים סיר גדול עם מעט שמן לטיגון, מוסיפים בצל, סלרי ושום עד שהם מזהיבים קלות. 

3. מוסיפים את העגבניות והתבלינים ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב. 

4.מניחים את כל הספגטי-נקניקיות בסיר (זהירות לא לשבור!), מוסיפים את המים הרותחים (לוודא שהספגטי מכוסה בנוזל) ומכסים. מבשלים על אש בינונית במשך כחמש דק'. 

5. מסירים את המכסה וממשיכים לצמצם את הרוטב עד להסמכה תוך כדי ערבוב עדין. 

6. מגישים עם עלי בזיליקום מופרדים מעל וקצת שמן זית 

· המתכון בשיתוף וואלה!

קרדיט צילום: שניר גואטה

ד"ר פישר למען "ילדים בסיכוי": במסגרת מבצע התרמה כלל ארצי, תתרום ד"ר פישר 5% ממכירות חודש נובמבר לעמותה



ד"ר פישר למען "ילדים בסיכוי" 
במסגרת מבצע התרמה כלל ארצי, תתרום ד"ר פישר 5% ממכירות חודש נובמבר לעמותת "ילדים בסיכוי - המועצה לילד החוסה" 

הפעילות תתקיים ברשתות: 
רמי לוי, כהן מחסני השוק, קו אופ, ויקטורי, יוחננוף, חצי חינם, be, פוליצר, שוק העיר 
ד"ר פישר מלווים ותומכים למעלה מ-30 שנה בעמותת "ילדים בסיכוי" 
המעניקה סיוע ותמיכה לילדים החסרים עורף משפחתי ולילדי פנימיות 

ד"ר פישר יוצאת במבצע תרומה כלל ארצי עבור עמותת "ילדים בסיכוי". במסגרת המבצע, תתרום החברה 5% מכלל המכירות של חודש נובמבר 2020 לעמותת "ילדים בסיכוי - המועצה לילד החוסה". המבצע יתקיים במהלך חודש נובמבר ויחול על כלל מכירות ד"ר פישר ברשתות: רמי לוי, כהן מחסני השוק, קו אופ, ויקטורי, יוחננוף, חצי חינם, be, פוליצר, שוק העיר. 

תשלובת ד"ר פישר מלווה ותומכת בעמותת "ילדים בסיכוי" מזה שנים רבות. הכל התחיל לפני כ- 30 שנה, כאשר דבורה פישר ז"ל, ממייסדיי החברה, הצטרפה להנהלת העמותה ולאחר מספר שנים גם לתוכנית "משפחה מלווה". ביחד עם בעלה, ד"ר אלי פישר, הם אירחו, תמכו וליוו ילדה בת 3, אשר הוצאה מהבית על ידי רשויות הרווחה. לימים, אותה ילדה הקימה משפחה ובנתה בית בישראל. 

החשיפה של משפחת פישר לעמותה ולפעילותיה, הביאה אותם, מעבר לתרומות הכספיות לעמותה, גם לאיוש תפקידים שונים בהנהלתה ואת החברה למעורבות משמעותית בפעילות העמותה הכוללת התנדבות עובדי החברה (במימון ד"ר פישר) בפנימייה, תוך מעורבות בחיי הילדים. 

לדברי סיגל בר-און, יו"ר משותף תשלובת ד"ר פישר ובתה של דבורה פישר ז"ל, "מילדות גדלנו בבית שהיה מעורב בפעילות חברתית. ההורים שימשו משפחה מלווה עבור ילדה במסגרת עמותת 'ילדים בסיכוי' ובשלב מאוחר יותר הצטרף גם אח שלה למשפחה. היה לנו ברור לאורך השנים שברגע שנוכל, נצטרף גם אנחנו, עם המשפחות שלנו, לפרויקט משפחה מלווה. ואכן, לפני 11 שנים, נכנס לחיינו נער מקסים ואנו גאים להיות חלק מחייו ועוד יותר גאים כי השנה הוא אף התגייס לצה"ל". 

עוד מוסיפה בר-און כי "הביקור של הילדים אצל המשפחות המלוות נותן להם כוחות כדי להתמודד עם החיים בפנימייה; המפגש המשפחתי נותן להם קשר עם מבוגר משמעותי בחיים שמעניק חיזוק, איזון, ביטחון עצמי וכוח להתמודד עם היום יום המורכב שלהם". 

לדברי ירון בראון, מנכ"ל עמותת ילדים בסיכוי, בימים אלה, שכולנו נמצאים בתקופה מאתגרת ומורכבת, בה העמותה עצמה עוברת טלטלה, אנו עושים הכל כדי להמשיך ולהעניק לילדי הפנימיות ולצעירים ללא עורף משפחתי את מעטפת התמיכה בכל המישורים, כדי לסייע להם במצבים של חרדות, מצוקה נפשית וקשיים רגשיים. חיבוק אוהב וסיוע של תרומות, כמו זה של תשלובת פישר במשך שנים רבות, מרגש ומחמם את הלב ומאפשר לנו להמשיך לצעוד ביחד עם הילדים, כדי להעניק להם סיכוי לחיים טובים יותר. 


עמותת "ילדים בסיכוי- המועצה לילד החוסה" - שנת ייסוד: 1986 
בישראל חיים כיום כ- 10,000 ילדים בגילאים 7-18 ב- 127 פנימיות ומשפחות אומנה ברחבי הארץ. ילדים אלו הוצאו על ידי רשויות הרווחה ממשפחות רב-בעייתיות, המתמודדות עם מציאות חיים קשה במיוחד. עמותת "ילדים בסיכוי- המועצה לילד החוסה", זוכת "אות הנשיא למתנדב", מקדמת מזה 30 שנה ילדים ובוגרי פנימיות ומספקת להם שירותים ותכנים אשר אינם מתוקצבים ע"י הרשויות. מטרת העמותה: לשפר את חווית הילדות של הילדים בפנימיות, ולהעניק להם סיכוי להפוך למבוגרים עצמאיים, התורמים לקהילה. 

אתר "ילדים בסיכוי": http://www.yeladim.org.il
עמוד הפייסבוק של "ילדים בסיכוי": https://www.facebook.com/yeladim.besikui
בתמונה: ד"ר אלי פישר וירון בראון. צילום: אביב חופי

ורדינון ונעמן מציינים יום הולדת לעכבר הכי מתוק עם עשרות פריטים חדשים שלא תרצו לפספס


ורדינון ונעמן מציינים יום הולדת לעכבר הכי מתוק
עם עשרות פריטים חדשים שלא תרצו לפספס

הוא שובב, הוא מצחיק, הוא צ'ארמר שובה לב:
מיקי מאוס, העכבר הכי מפורסם והאהוב בעולם, חוגג השבוע (18.11) יום הולדת 92.
לכבוד הכוכב הבלתי מעורער בכל הזמנים וסמל הדגל של דיסני, השיק המותג נעמן קולקציה חדשה מטריפה Disney's Bakery&More.

בקולקציה שכבר זמינה באתר האון ליין, מבחר רחב של מוצרים החל ממחבת פנקייק, מחבתות וסירים צבעוניים ושמחים, מגוון כלי הגשה עשויים במבוק פייבר, דרך מאגים בעלי דופן כפולה

בעיצובים מדליקים, תבניות ואביזרי אפייה מגוונים, כוסות תרמיות ועד סינרי מטבח בקונספט Mini Me – לזמן איכות של אופים ובשלנים צעירים עם הוריהם במטבח המשפחתי.

גם ורדינון, בוטיק טקסטיל ייחודי בישראל, מציע מגוון מוצרים מפנקים בהשראת דמותו האייקונית

של מיקי: החל מסט מצעי פלנל איכותיים דיסני אורבן עם הבד הכי מלטף והכי חורפי שיש וסט מצעי ג'רסי טייגר מיני שכולו מתיקות, דרך כירבולית מפנקת מיקי פייס ועד מצעי ושמיכות תינוקות רכים ונעימים.

 

לכבוד ההשקה מעניק המותג נעמן 40% הנחה על כל הפריטים שבקולקציה,
ו-50% הנחה במסגרת מבצעי Black Friday
להשיג באתר https://www.naamanp.co.il

בתוקף עד 03.01.21 ו/או עד גמר המלאי, Black Friday בין התאריכים 23.11-30.11
את המוצרים המשגעים של ורדינון תשיגו באתר https://www.vardinon.co.il/
ב-30% הנחה ובמבצע שווה במיוחד של 1+1 במסגרת Black Fridayסייל
בתוקף עד 03.01.21 ו/או עד גמר המלאי, Black Friday בין התאריכים 23.11-30.11

 

  


 

חברת "אחוה" והשף אבי ביטון מגישים לרגל החורף: מתכון עוגיות טחינה ללא גלוטן




חורף חם ומפנק עם "אחוה" 
"אחוה" והשף אבי ביטון מגישים לרגל החורף מתכון מתוק ומפנק במיוחד: 
עוגיות טחינה ללא גלוטן 

חברת "אחוה", יצרנית הטחינה והחלוה המובילה בישראל, בשיתוף השף אבי ביטון, מגישים לרגל החורף מתכון לעוגיות טחינה ללא גלוטן, בשילוב ממרח שומשום עם סילאן. העוגיות קלות להכנה, נימוחות וטעימות להפליא, מתאימות להגשה לצד שתייה חמה, לקחת ביס ולהתענג. 

חורף נעים! 

מצרכים (לכ-20 עוגיות): 
400 גרם ממרח שומשום עם סילאן של "אחוה" 
1 ביצה גודל L 
1 כפית תמצית וניל 
1/8 כפית מלח דק 
100 גרם (3/4 כוס) קורנפלור 
1 כפית אבקת אפייה 
25-30 שקדים שלמים 


אופן ההכנה: 
1. מחממים את התנור ל- 180 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה. 
2. שמים במעבד מזון ממרח שומשום, ביצה, קורנפלור, אבקת אפיה, ביצה, תמצית וניל מעט מלח ובוחשים היטב. 
3. מרטיבים מעט את הידיים. יוצרים מהבצק כדורים בגודל של אגוז מלך ומניחים בתבנית, במרווחים. נועצים שקד במרכז כל כדור ופוחסים מעט. 
4. אופים בתנור במשך 10-15 דקות, או עד שהעוגיות מתייצבות ומזהיבות. 
5. מוציאים, מצננים לחלוטין ומגישים. 

קרדיט צילום - שניר סופגי גואטה

אלי כהן, מומחה לשיער, מהמובילים בארץ, מציע מגוון פתרונות לדלילות השיער בתקופה זו


חורף 2020 
מאז תחילת הקורונה, הולכת וגוברת התופעה של נשירת שיער! 

אלי כהן, מומחה לשיער, מהמובילים בארץ, בתחום התוספות הטבעיות מציע מגוון פתרונות שיעזרו לנו לצלוח את התקופה עם שיער שופע 
מאז חודש מרץ תחילת הקורונה, גוברת התופעה של נשירת שיער, יותר ויותר חולי קורונה מדווחים כי הם סובלים מנשירת שיער לאחר שהחלימו מהנגיף. מדובר בתופעה שמתרחשת ככל הנראה כתוצאה מסטרס וטראומה שכידוע כשהגוף נמצא בלחץ, הוא מתעל את האנרגיה שלו מצמיחת שיער למקומות אחרים בגוף שזקוקים יותר לאנרגיה 

אלי כהן מומחה לתוספות שיער מבקש לא להיבהל ולאחר שנשללו סיבות רפואיות אחרות הוא מציע פתרונות ייחודיים שיאפשרו לך להסתובב בתקופה זו עם שיער שופע ורענן. 





אלי מציע מגוון שיטות המאפשרות לתת נפח לכל השיער שהפך דליל ועייף או למלא רק אזורים ספציפיים של הקרחה. אחת השיטות, היא "המניפה" שיטת חיבור התוספת המדמה תהליך אריגה. השיטה מבוססת על חיבור של כ- 50 גרם תוספות שיער רק ל8 נקודות אחיזה בעזרת שימוש בחוט PU איכותי. מניפת השיער המותאמת לשיער הטבעי בצבע ובמרקם יוצרת אפקט כמו 100 הנקודות בשיטות הישנות של חיבור תוספות ביניהן ההלחמה, קרטין, חרוזים וכו'. התחזוקה של התוספות היא מינימלית, פעם בחודש או חודש וחצי כשהקשר מתרחק משורש השערה, מומלץ להגיע אלינו על מנת לשנות את מיקום הקשירה ולאפשר לנקודות האחיזה הקודמות להתרענן ולצמוח עלות התחזוקה מאד נמוכה. הטיפול אורך 40 דקות בלבד. 


שיטות נוספות הן שיטת המיקורליינס המבוססת על שימוש בתוספות שיער טבעי המותאמת באופן מדיוק לצבע לגוון ולמרקם. השיטה מבוססת על יצירת תבנית מדויקת של האזור המדולל שבאמצעותה מכינים רשת שמאפשרת ליצור אינטגרציה בין השיער הטבעי לתוספת. את הרשת מחברים לשיער בקליפס או 

בקשירה. שיטת תוספות השיער בקליפס הן פתרון נוח המאפשר להסיר ולחבר באופן עצמאי ולהוסיף נפח ללא התחייבות לטיפולים. 

אלי כהן - המרכז לפתרונות שיער מומחים בשזירת תוספות שיער טבעיות, מילוי שיער דליל, תוספות שיער טבעיות בשיטות שונות כולל קליפס, סיכות או קשירה, הדבקות בהתאמה לכל סוגי השיער. במקום ניתן לקבל ייעוץ אישי. אלי כהן היחיד בארץ התופר ומתקן את התוספות במקום. 

בנוסף תמצאו במרכז מגוון פאות אופנתיות בהתאמה אישית 
פרטים נוספים: 03-6127177 או www.hair-center.co.il. 
רח' ז'בוטינסקי 1 ר"ג (דימול),
קרדיט תמונות איציק בירן

יום שני, 9 בנובמבר 2020

סדרת "ציפוי לשניצל" - פירורי לחם ב-6 טעמים שונים




מי לא אוהב שניצלים? אין הרבה ילדים שלא אוהבים לאכול שניצל טעים לארוחת הצהריים. שניצל לילדים הוא שניצל פריך שזה עתה יצא מהמחבת. ההבדל בעיקר הינו בציפוי.
חברת "נפטון" מציגה את האריזות החדשות של סדרת "ציפוי לשניצל" - פירורי לחם ב-6 טעמים שונים 
הטעמים: איטלקי, ים תיכוני, וינאי, פאנקו, שומשום ומוזהבים. 

שניצלים שהילדים שלי מכורים אליהם לצד מיונז וקטשופ והם מסודרים.
מצרכים:
1 ביצה
1 כוס קמח
1 כפית חרדל מוסיף המון גם לשניצלים רגילים!!
חזה עוף חתוך לשניצלים
מעט מלח
ציפוי לשניצל בטעמים ( לפי הטעם שאתם אוהבים )

הכנת פירה
3-4 תפוחי אדמה רצוי גודל בינוני
מעט מלח
כף מזולה ( הכי טעים טעם חמאה )

אופן ההכנה:
1. מבשלים את תפוחי האדמה בסיר
2. מסננים מקלפים ומכינים פירה עם מזולה ומעט מלח.
3. משטחים את השניצלים ועל החזה עוף שמים פירה וסוגרים עם חזה עוף נוסף. כמו כריך לכן חשוב שהם יהיו מאוד דקים.
4. מערבבים ביצה עם מלח וחרדל.
5. טובלים את הכל בציפוי לשניצל- ביצה- ציפוי שניצל בטעם שאתם אוהבים לסיום.
6. מטגנים ובתאבון.
נפטון - סדרה חדשה של ציפויים לשניצל. צילום - מיכאל כץ


סדרת "ציפוי לשניצל" - פירורי לחם בטעמים שונים ובמגוון סגנונות. האריזות כוללות עיצוב חדש וזיפ לסגירה חוזרת ולאטימה טובה של התכולה. הציפויים מוצעים ב-6 סגנונות, כל סגנון בצבע אריזה שונה: קלאסי עם שומשום, איטלקי, ים תיכוני, וינאי, פאנקו ומוזהבים. 
פירורי הלחם בסדרה מתאימים לתיבול והכנה של מגוון מנות ומאכלים טעימים ובהם עוף, בקר, הודו, דגים, ירקות, פשטידות, מאפים ועוד. הציפוי ללא מונוסודיום גלוטמט או חומרים משמרים. 
בואו להתפנק עם מתכון למקלות שניצל בציפוי קלאסי עם שומשום, ופטריות בציפוי ים תיכוני. 




טעמי סדרת "ציפוי לשניצל": 
¨ וינאי: פירורי לחם, פפריקה מתוקה, שום, בצל, עשבי תיבול (כוסברה ועוד), תבלינים, מלח. 400 גרם. אריזה בצבע תכול 
¨ ים תיכוני: פירורי לחם, עשבי תיבול (כוסברה, בזיליקום ועוד), שום, פפריקה מתוקה, כורכום, תבלינים, מלח. 400 גרם. אריזה בצבע אדום 
¨ איטלקי: פירורי לחם, פפריקה מתוקה, מלח, שום, תבלינים, עשבי תיבול (פטרוזיליה ועוד). 400 גרם. אריזה בצבע ירוק 
¨ קלאסי בתוספת שומשום: פירורי לחם, שומשום, פפריקה מתוקה, מלח, פלפל שחור, שום, תבלינים, עשבי תיבול. 400 גרם. אריזה בצבע צהוב 
¨ פאנקו: פירורי לחם גדולים ואווריריים, סוכר ומלח. 260 גרם. אריזה בצבע לילך 
¨ מוזהבים: פירורי לחם מוזהבים ומלח. 400 גרם. אריזה בצבע סגול 



מידע
כשרות פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע. 
מחיר: 7.90 – 10.90 ש"ח (לאריזות במשקל 400 גרם, למעט הפאנקו שהוא במשקל של 260 גרם). 
להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ. 


יום רביעי, 4 בנובמבר 2020

מתכון לאשרשתא מאכל פרסי מחמם ביותר ( מתאים גם לטבעונים )

 



את המשפט אין כמו האוכל של אמא שמעתי אינספור פעמים. אמי היקרה עלתה בגיל 16 מאיראן לבד ללא הורים . 
על הגעגועים לריח של האוכל מבית אמא היא מספרת רבות בכאב רב. ימי השלג הקרים והריח שהריחה למרחקים בחזרה מהעבודה / בית ספר.
אוכל הינו חבל מקשר בין הגעגוע לזכרונות ולילדות, בין תרבויות וגורם לנו לגעגוע לשורשים.

מכיוון שאני צמחונית היא מרבה להכין לי בעיקר בימי החורף הקרים אשרשתא מאכל פרסי טעים ומחמם.


אשרשתא ( מאכל פרסי חורפי )

מצרכים:
חצי כוס חיטה פריקי של תבואות
חצי כוס עדשים
חצי כוס שעועית אדומה
חצי כוס שעועית לבנה
חבילת רשד
רבע חבילה פטרוזיליה
רבע חבילה כוסברה
קורט שום פלפל ( מלח הארץ מי שרוצה חריף יכול ספייסי של מלח הארץ)
כפית כמון
חצי כפית כורכום
3 כפות מרק עוף ( טבעונים ניתן להשתמש בתחליף או לוותר ולהוסיף יותר תבלון )
אטריות עבות ורחבות רבע חבילה ( כוס מלא )
2 בצלים גדולים

אופן ההכנה:
יום לפני ההכנה להשרות בסיר עם מים את החיטה העדשים והשעועית.
לקצוץ את הפטרוזיליה , כוסברה ורשד דק דק.
את כל המצרכים מערבבים יחד בסיר גדול ( חוץ מהאטריות ) וממלאים מים עד סוף התערובת.
מבשלים עד שמקבלים חצי בישול ומוסיפים את האטריות ולערבב.
על אש קטנה ממשיכים לבשל עוד כחצי שעה.
במחבת : מטגנים 2 בצלים גדולים .
בזמן ההגשה : מפזרים את הבצל מעל לתערובת
בתאבון!!!


למי שהמתכון מסובך וארוך ניתן לעשות את המתכון המקוצר לאשרשתא

מצרכים:
חצי כוס עדשים אדומות
חצי כוס עדשים ירוקות
חצי כוס עדשים חומים
חצי כוס חיטה פריקי של תבואות
רבע חבילה כוסברה
חתיכת סלרי
בצל גדול
תערובת שום פלפל מלח הארץ כפית
קורט כמון
כף מרק עוף ( לטבעונים ניתן גם לוותר או תחליף )
4 כוסות מים

אופן ההכנה
ראשית קוצצים את הבצל ומטגנים קלות עם מעט שמן בסיר
מוסיפים את כל המצרכים , התיבלון ומערבבים
מוסיפים כ 4 כוסות מים מערבבים שוב קלות
זמן בישול כ 45 דקות
המלצה להגיש עם בצל מטוגן מעל זה מעדן!!


צילום אייל גרניט


אחד המוצרים שאני אוהבת לצרף לאוכל הינו חיטת פריקי

"תבואות" מציעה ליהנות מפריקי ישראלי, איכותי וטבעי עם הסימון הירוק – התורם לשובע, לבריאות ולעיכול 

"תבואות" מציעה ליהנות מ"חיטת פריקי" ישראלית, איכותית וטבעית עם הסימון הירוק – התורמת לשובע, לבריאות ולעיכול. הפריקי עשויה מ-100% חיטה שנקצרה ירוקה ונקלתה טרם הבשלתה, והיא מתאימה להכנת מגוון מאכלים ובהם סלטים, מרקים, קדירות ותוספות. חברת "תבואות" מתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים. 

בשנים האחרונות גם העולם גילה את חיטת הפריקי המזרח תיכונית: מאחר והיא נקצרת טרם הבשלתה, היא מכילה יותר חלבונים, סיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים ממרבית הדגנים. בנוסף, הערך הגליקמי שלה נמוך והיא מכילה ערכים נמוכים של גלוטן. 

לפריקי או פריקה, המוכרת אלפי שנים, שמות רבים: בתנ"ך למשל היא נקראית כרמל, קלוי או קלי: ... "ואם תקריב מנחת ביכורים לה' אביב קלוי באש גֶרֶש כרמל תקריב את מנחת ביכוריך ... ", ויקרא, ב' 14; כג' 14; מלכים ב', ד', 42 (השם כרמל מתייחס לפריקי, השם גֶרֶש כרמל מתייחס לפריקה גרוסה (גרש= גרס) והשם קלי, ככל הנראה מתייחס לכל גרעיני התבואה הקלויים). 

היא שימשה כמזון לבני האדם לפני קציר החיטה הבשלה (היא נקצרת בחודשי האביב, כחודש וחצי לפני קציר החיטה שהבשילה), ואולי היה בה גם משום ערובה לכך שתהיה חיטה למאכל, במקרה של שרב כבד שיהרוס את היבול. 

גרגרי החיטה הירוקים רכים ואכילים כמו שהם, אולם הרכות - שנובעת בין השאר מתכולת המים הגבוהה שבהם - גם גורמת להם להירקב מהר. הפיתרון, גם בעולם העתיק, היה ייבוש. אולם מאחר והגרגרים נרקבו עוד לפני שהצליחו לייבשם בשמש, קלו אותם בחום של אש. את הגרגרים היבשים והקלויים ניתן היה לשמור לאורך זמן ארוך יחסית. התהליך גם העניק לחיטה את הטעם המעושן המאפיין אותה. 

כשרות: פרווה, בהשגחת הרבנות הראשית לישראל, ובעלזץ - הבד"צ מחזיקי הדת בא"י 
מחיר: 14.90 ש"ח לאריזה במשקל 500 גרם. 
להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ. 
לפרטים: www.tvuot.co.il
** התוכן אינו מהווה חוות דעת מקצועית, המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת יעוץ רפואי

יום שלישי, 3 בנובמבר 2020

קרואסונים במילוי שומשום קוקוס



איך מילוי אתם אוהבים בקרואסונים שלכם? טעם חדש ומפתיע בסדרת ממרחי השומשום המתוקים של אחוה ואני החלטתי לנסות כמילוי. והטעם? גן עדן.
את המתכון למדתי בסדנא בשם מתוק מהלב של ניצה יצחק.

להכנת הבצק
1/2 קילו קמח רגיל
1/4 כוס סוכר
25 גרם שמרית או 1 כף שמרים יבשים
100 גרם חמאה מומסת
3/4 כוס מים פושרים 
1 ביצה

אופן ההכנה:
עם וו לישה במיקסר מערבבים קמח, שימרית או שמרים יבשים. סוכר, חמאה וביצה ולבסוף את המים.
מעבדים עד לקבלת בצק חלק ונעים כ 7 דקות לישה 
מכסים בניילון נצמד ומניחים במקום חמים ( אני שמה מגבת מעל ולמדתי פטנט לשים שום על המגבת שעוזר לתפיחה )

מילוי :
ממרח שומשום קוקוס של אחוה
הפעם הכנתי עם ממרח שומשום קוקוס מטורף ממליצה לגוון ולחדש טעמים.

אופציה נוספת מילוי קינמון :
100 גרם חמאה רכה
100 גרם סוכר חום
2 כפות קורנפלור
1 כפית קינמון


מערבבים ומורחים על הבצק 
מקפלים ל 2 את הבצק
מקפיאים כ 15 דקות 
מרדדים וחותכים בצורת רוגלך משולשים
בתנור 180 מעלות עד להזהבה


מומלץ לפזר מעל מעט קינמון

על הממרח: 
חברת "אחוה" משיקה מוצר חדש בסדרת ממרחי השומשום המתוקים: 

ממרח שומשום וקוקוס של "אחוה" מכיל קוקוס וטחינה גולמית, מהווה מקור טוב לסיבים תזונתיים ומתאים לטבעונים • הממרח ללא שומן דקלים או סויה ונפלא למריחה על לחם ולאפייה 

חברת אחוה, היצרנית המובילה בישראל של מוצרי חלוה, טחינה ודברי מאפה, משיקה ממרח חדש ומהפכני בסדרת ממרחי השומשום המתוקים מתוצרתה: ממרח שומשום וקוקוס. הממרח החדש מכיל 32% קוקוס ו-27% טחינה גולמית ומהווה מקור טוב לסיבים תזונתיים. הממרח ללא שומן דקלים או סויה, דל מאוד בנתרן, אינו מכיל צבעי מאכל ומתאים לטבעונים. ממרח שומשום וקוקוס טעים להפליא, בטעם עשיר ומרענן של קוקוס במתיקות מאוזנת, נפלא לשימוש למריחה על פרוסת לחם, בכריכים וכן לאפייה. 
צילום יעל האן

סדרת ממרחי השומשום של אחוה כוללת ארבעה ממרחים, בהם ממרח שומשום עם שוקולד, ממרח שומשום עם סילאן, ממרח שומשום עם דבש וממרח שומשום עם שוקולד ללא תוספת סוכר, שזוכים להצלחה אדירה. הממרחים עשויים מטחינה מלאה, עשירים בסידן וברזל, ללא כולסטרול, דלים מאוד בנתרן, ללא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל וללא שומן טרנס. כעת מצטרף לסדרה טעם חדש – ממרח שומשום וקוקוס. 

לדברי יובל מלאך, סמנכ"ל השיווק והמכירות של חברת "אחוה", "כחלק מהעלייה במודעות לאורח חיים בריאה ותזונה נכונה, הבנו כי הצרכן מבקש לצרוך ממרחים בריאים יותר, על פני ממרחים עתירי סוכר, המכילים שמן דקלים וסויה. לפני מספר שנים השקנו סדרת ממרחים מתוקים מבוססי טחינה גולמית, כשבכל פעם הצטרף טעם חדש לסדרה. טעם הקוקוס החדש הוא ייחודי, זוהי הפעם הראשונה שנעשה שימוש בקוקוס בצורה של ממרח עם טחינה גולמית והטעם המעולה שלו פשוט מנצח". 

מידע:
כשר פרווה בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים. 
מחיר מומלץ לצרכן: 8 – 10 שקלים לאריזת 400 גרם.


יום ראשון, 1 בנובמבר 2020

חדש ובלעדי מד"ר פישר: מדקס (Medex) אל-סבון אקטיבי



חדש ובלעדי מד"ר פישר: מדקס (Medex) אל-סבון אקטיבי 
יעיל במיוחד לשמירה על היגיינת הידיים 
בעל יעילות מוכחת תוך 5 שניות ואינו מייבש את העור 

בתקופה זו כאשר אנחנו נדרשים לשמור על היגיינה מירבית, חשוב ביותר לשמור על היגיינת הידיים ולכן עלינו למצוא פתרונות יעילים , קלים ונוחים.
ד"ר פישר משיקה את מדקס (Medex), אל-סבון אקטיבי, יעיל במיוחד לשמירה על היגיינת הידיים. מדקס פותח במעבדות המחקר של ד"ר פישר, על מנת לתת מענה מהיר במיוחד לשמירה על היגיינת הידיים. נבדק במעבדות מוסמכות חיצוניות המתמחות במיקרוביולוגיה ונמצא בעל יעילות מוכחת תוך 5 שניות כנגד החיידקים הנפוצים העיקריים. 

מדקס מכיל קומפלקס רכיבים אקטיביים לניקוי יסודי, עדין ויעיל במיוחד לשמירה על היגיינת העור ובריאותו. כמו כן אינו מייבש את העור. מכיל מרכיבי לחות בשילוב ייחודי, מועשר בויטמין E ופרו ויטמין B5 לריכוך ושמירה על גמישות העור והלחות האידיאלית בעור. התכשיר נבדק דרמטולוגית ומותאם לעור רגיש. 

מעבדה חיצונית ומוסמכת בדקה ומצאה: מדקס קוטל 99.99% מהחיידקים תוך 5 שניות: 

· E. coli - גורם נפוץ לדלקת בדרכי השתן, עלול לגרום להרעלת דם, דלקת ריאות ודלקת קרום המוח. 

· Staphylococcus aureus – גורם לדלקת ריאות, דלקת בקרום הלב, נגעים בעור, עלול לגרום להרעלת דם והרעלות מזון. 

· Pseudomonas aeruginosa – גורם לדלקת ריאות ועלול לגרום להרעלת דם. גורם עיקרי למחלות בבתי חולים. 

· Streptococcus faecalis – גורם לדלקות בלב, במערכת השתן וכיס המרה. 

· Enterobacter aerogenes – גורם לזיהומים בדרכי השתן ומהווה גורם לזיהומים שניוניים בבתי חולים 

רחצת ידיים היא הפעולה החשובה והפשוטה ביותר על מנת להימנע מזיהומים ומחלות. על פי משרד הבריאות הישראלי, שטיפה תכופה של הידיים במים וסבון הינה האמצעי הטוב ביותר להפחתת מספר החיידקים והווירוסים על פני הידיים. בעקבות התפשטות מגפת הקורונה בכל העולם עלתה מאוד המודעות לחשיבות רחצת הידיים במים ובסבון כחלק מהמאבק בנגיף. 

פעולה פשוטה שמצילה חיים: הידיים שלנו באות במשך כל היום במגע עם חפצים ומשטחים המזוהמים עם חיידקים אותם אנו עלולים להכניס לתוך הגוף שלנו כאשר אנו נוגעים עם הידיים בפנים, באף, בפה וכן הלאה. רחיצת הידיים במים וסבון וניגובם במגבת נקייה, מסירים את גורמי המחלות מהידיים. בנוסף לכך, הסבון גם הורג את החיידקים שנמצאים על הידיים אשר יכולים לגרום למחלה. מחקרים מראים כי הקפדה על רחיצת ידיים במים וסבון הפחיתה את שיעור מחלות המעיים והשלשולים ב-31% ומחלות בדרכי הנשימה ב-21%. 

לאחר שימוש: ראשית שמחתי לקרוא כי הסבון קוטל חיידקים , כאמא דאגנית שנמצאת בסיכון גבוה יעילות מוכחת בעיני זה יתרון משמעותי. התכולה ליטר מעולה לשימוש כל המשפחה. עור הידיים אינו מתבייש עם ריח עדין ביותר.

מידע:
תכולה: 1 ליטר, מחיר 24.90 ₪, 500 מ"ל, מחיר 14.90 ₪, ניתן להשיג ברשתות הפארם וברשתות השיווק 

סדרה חדשה של אבקת חלבון מי גבינה PURE WHEY HD מושקת באריזות אישיות, היגייניות ונוחות לשימוש



סדרה חדשה של אבקת חלבון מי גבינה PURE WHEY HD מושקת באריזות אישיות, היגייניות ונוחות לשימוש 

בכל אריזה 25 גרם חלבון. הסדרה כוללת 6 טעמים נהדרים: בננה, קפה, שוקולד, עוגיות, וניל וטעם חדש - שוקולד-אגוזים 

גם בתקופת משבר הקורונה מקפידים ספורטאים ומתאמנים להמשיך בשגרת האימונים. אליהם הצטרפו רבים שלפני כן לא ממש הקפידו על כושר, וכעת הם מוצאים בו דרך איכותית "לשחרר אנרגיות" ובה בעת, לתרום לבריאותם הגופנית והנפשית. אלה וגם אלה דואגים לצרוך חלבון בכמות גבוהה, כדי לספק לגוף את צורכיו. 

בשוק קיימות אבקות שונות וכמעט כולן נמכרות במיכלים גדולים, כשכל מיכל בטעם בודד. האריזה האישית לעומת זאת מוצעת במגוון טעמים, היא מדויקת במינון, היגיינית ושומרת על הטריות והאיכות של האבקה – משום שאין צורך לפתוח בכל פעם את המיכל הגדול, ולקחת אבקה עם כוסית מדידה. 



חברת Powertech Nutrition , המתמחה בתוספי תזונה לספורטאים, משיקה סדרה חדשה של אבקת חלבון מי גבינה PURE WHEY HD באריזות אישיות, היגייניות ונוחות לשימוש. הסדרה מוצעת ב-6 טעמים נהדרים: בננה, שוקולד, קפה, עוגיות, וניל והטעם החדש בחברה, שוקולד-אגוזים. 

כל אריזה שוקלת 33 גרם ומכילה כ-25 גרם חלבון. המוצר אינו מכיל סוכר או אספרטיים (מכיל סוכרלוז) והוא נמס מייד: צריך רק להוסיף 250 מ"ל של נוזל (מים, חלב ועוד). 


מידע:
את האריזות האישיות ניתן להשיג במארזים של 20 או 60 אריזות אישיות בטעם אחד, או במארז של 60 אריזות המכיל 3 טעמים. יש לשמור במקום קריר ויבש. 
כשר חלבי בהשגחת הרבנות האזורית ערבה תיכונה ובד"צ חוג חתם סופר. 
מחיר: מארז עם 20 אריזות אישיות - 109 ש"ח; מארז עם 60 אריזות אישיות – 268 ש"ח. 
להשיג ברשתות Be , סופר פארם, רמי לוי, טבע קסטל, בחנויות טבע ובבתי מרקחת.