יום שלישי, 25 בספטמבר 2018

מוזיאון הלונדע ,מוזיאון הילדים של באר שבע ע"ש ג'ק, ג'וזף ומורטון מנדל, וממציא המשחקים חיים שפיר


מוזיאון הלונדע ,מוזיאון הילדים של באר שבע ע"ש ג'ק, ג'וזף ומורטון מנדל, וממציא המשחקים חיים שפיר

גאים להציג:
"משחקים בסוכה"
ובמסגרתם אליפות הטאקי השלישית של ישראל !


24.9.18-2.10.18

במהלך כל חג הסוכות חיים שפיר ומוזיאון הלונדע, מזמינים אתכם להשתתף בחוויה משפחתית מהנה ולשחק במגוון משחקי הקופסא של חיים שפיר "המשחקים הכי ישראליים שיש" ואף לנסות ולהיות אלופי הטאקי באליפות השלישית של ישראל. מטרת המשחקים של חיים שפיר ובראשם ה"טאקי" היא לשמר את ה"ביחד" כאשר בעזרת המשחקים נוצרת תרבות שמנסה להפוך אנשים לשמחים יותר על ידי חווית המשחק.

השנה בלונדע מלבד המשחקים האינטראקטיביים שהמוזיאון מציע יוקמו עמדות משחקים מבית שפיר ומתחם מיוחד לטורניר מוקדמות אליפות הטאקי. בכל יום מימי חול המועד סוכות יתקיימו מספר מקצים של התחרות, עם מאה שחקנים בכל פעם שישחקו בקבוצות אקראיות. המשפחות והילדים יוכלו להשתתף בתחרות בה המנצח בכל מקצה יזכה בקופסת משחק טאקי במהדורה מיוחדת, ומאה הזוכים במשחקי המוקדמות, יעלו לשלב הגמר הגדול – אליפות הטאקי, שתיערך בחודש דצמבר. שלושת המקומות הראשונים באליפות הארצית יזכו בפרסים משמעותיים: חופשה משפחתית בחו"ל, חופשה משפחתית בארץ ואירוע פרטי במוזיאון לונדע. 




ההשתתפות במוקדמות אליפות הטאקי 2018 בחג סוכות בין התאריכים 25-27/9/18 , מגיל 6 ומעלה, מותנית בהרשמה מראש, במחיר סמלי של 40 ₪ לאדם. כל כרטיס מזכה בכניסתם של 2 מלווים מעודדים למתחם התחרות, ולרכישת כרטיס כניסה מוזל למוזיאון, בעלות 15 ₪ בלבד. לפרטים נוספים ולהרשמה: www.lunada.co.il

מנהל מוזיאון הלונדע אלעד אזולאי: "אנחנו מאמינים כי חווית המשחק מגבשת את המשפחה ומעצימה את הילדים. בעידן של מסכים, יש חשיבות גדולה למשחקים בהם אנו משחקים פנים מול פנים עם החברים שלנו", אמר אלעד אזולאי, מנכ"ל מוזיאון הלונדע, "אנחנו מאוד שמחים על שיתוף הפעולה עם חיים שפיר שנוצר סביב הערכים המשותפים שאנחנו מקדמים. אנו בטוחים כי במשחק משותף לילדים והורים ואליפות הטאקי היא הזדמנות מצוינת ליהנות ממשחק משחרר, מלא חדווה וללא הבדל גיל".

לונדע - מוזיאון הילדים של באר שבע הינו המוזיאון הראשון בארץ, בו המתחמים הם רב-גילאיים ותוכננו במטרה לספק עניין משותף למשפחות שלמות יחד, על מנעד הגילאים הרחב של ילדיהן. הצבעוניות של המקום אנרגטית ומסקרנת והמבקרים בו נכנסים לעולם אחר, עולם הילדים. על פני 3 קומות גדולות, בשטח כולל של 4,000 מ"ר, פזורים שמונה מרחבי ידע בהם למעלה מ-50 מייצגים ומתקנים שונים ומפתיעים, וכוללים משחקי חוץ ופנים. כל חלק עוסק בפן אחר של העולם הסובב אותנו, ומאפשר לילדים לחוות את המציאות על רבדיה השונים, לגלות את עצמם ואת מקומם במרחב האישי, המשפחתי, הציבורי והחברתי, כפרטים וכחלק מקבוצה. בנוסף יש במקום שני שטחי חוץ מושקעים המשלימים את החוויה.


לונדע – מוזיאון הילדים של באר שבע ע"ש ג'ק, ג'וזף ומורטון מנדל
רחוב דוד הראובני 25, באר שבע
מחיר הכניסה למבקר: 55 ₪ התשלום מגיל שנתיים ומעלה
מחיר מיוחד לתושבי באר שבע: 40 ₪ למבקר
כמוכן ניתן לרכוש חבילות משפחתיות מוזלות ל4 נפשות ומעלה
לתושבי העיר באר שבע 140 ₪ ולתושבי חוץ 180 ₪
מומלץ להזמין מקומות מראש דרך אתר האינטרנט www.lunada.co.il
08-6226926 טלפון:
יש להצטייד בגרביים – הכניסה למקום ללא נעליים**


יום ראשון, 2 בספטמבר 2018

לישון בסטייל עם GOLBARY הרשת משיקה מצעים חדשים לקראת השנה החדשה


לישון בסטייל עם GOLBARY
הרשת משיקה מצעים חדשים לקראת השנה החדשה


מי שמכיר אותי יודע שהמתנה שהכי תשמח אותי בתקופת החגים אלו הם מצעים חדשים, בדיוק לקראת תחילתה של השנה החדשה ברשת האופנה GOLBARY משיקים מערכות מצעים מפנקות ואיכותיות.

רשת GOLBARY כבר הבינו שסטייל לא מסתיים במה שאנחנו לובשים והיא מציעה ללקוחותיה סטייל לחדר השינה. סט המצעים הינו סט זוגי הכולל 4 חלקים.

המצעים איכותיים, רומנטיים, מעוצבים ומפנקים אשר עשויים מ100% כותנה, שיטת אריגת הבד היא סאטן. המצעים מגיעים בשני גוונים: אבן או תכלת עם עיטורי פרחים אלגנטיים.

מחירים לצרכן:
מצעים: 349.90 ₪
להשיג בסניפי רשת GOLBARY ובאתר www.golbary.co.il

"מאפיית ברמן" משיקה לרגל ראש השנה וחג תשרי:


"מאפיית ברמן" משיקה לרגל ראש השנה וחג תשרי:
רולדת דבש עם קצפת וזיגוג שוקולד לבן ודובוש טורט דבש במתכון מסורתי מנצח



בנוסף ישווקו לרגל ראש השנה ברשת קונדיטוריות ברמן קרנץ' מרציפן שקדים ועוגת דבש שקדים המסורתית והאהובה, לצד מגוון עשיר של מאפים ועוגות משובחות במחירים אטרקטיביים • להשיג בחנויות הקונדיטוריה של ברמן בירושלים ובבני ברק

לרגל ראש השנה וחגי תשרי תשווק קונדיטוריית ברמן שתי עוגות חג חדשות: רולדת דבש, עוגת דבש עם קצפת וזיגוג שוקולד לבן, במתיקות מעודנת ובמרקם שמנתי אך קליל (חלבי) ודובוש טורט דבש, עוגת הדבש הקלאסית והבלתי מנוצחת לראש השנה במתכון מסורתי (פרווה). עוד ישווקו בברמן לרגל החג, קרנץ' מרציפן שקדים – עוגת שמרים המכילה קרם מרציפן ומרנג אגוזים, בציפוי דבש ושקדים פרוסים בשילוב קליפות הדרים ועוגת דבש שקדים – עוגת הדבש המסורתית לראש השנה, במתכון משפחתי אהוב לאורך שנים. בנוסף, תציע הרשת מגוון עוגות חג במבצעים מיוחדים, בהם זוג עוגות דבשבאריזה מיוחדת ובמחיר מבצע של 36.90 ₪ (250 גרם כל עוגה).

מאפיית ברמן הינה המאפייה הירושלמית הוותיקה שהוקמה בשנת 1875 והינה בין המאפיות הגדולות בארץ. מאפיית ברמן מתמחה בייצור מגוון רחב של לחמים ומאפים תחת מותגים שונים אותם היא מוכרת בשלושת החנויות שלה ובכל רשתות השיווק והמרכולים ברחבי הארץ. לחברה מגוון מותגים שונים ביניהם ברמן, ודש, ליבו ומותג הפרימיום "לחם ארץ".

מחיר מומלץ לצרכן: רולדת דבש 64.90 ₪ ; דובוש טורט דבש 69.90 ₪; קרנץ' מרציפן שקדים 44.90 ₪; עוגת דבש שקדים 37.90 ₪.

ניתן להשיג בחנויות הקונדיטוריה של ברמן: גבעת שאול (בית הדפוס 26 ירושלים), מחנה יהודה ירושלים (אגריפס 42 ירושלים), שרי ישראל (שרי ישראל 15) וגאולה (רבי עקיבא 54 בני ברק).

לשעות פעילות הסניפים ופרטים נוספים באתר ברמן: www.berman.co.il

כשר בהשגחת בד"ץ העדה החרדית.

לי קופר תשקיע 3 מיליון ש"ח בקמפיין להשקת קולקציית סתיו-חורף 2019



לי קופר תשקיע 3 מיליון ש"ח בקמפיין להשקת קולקציית סתיו-חורף 2019
במסגרת הקמפיין הדוגמנית שיר אלמליח מנהלת זוגיות מזווית אחרת עם בובה



מותג האופנה לי קופר, יעלה מחר בקמפיין בכיכובה של הדוגמנית שיר אלמליח, באמצעות משרד הפרסום "לעומק התודעה", בתקציב של כ-3 מיליון ₪

הקמפיין יכלול בין היתר: סרטון טלוויזיה, פעילות רחבה בדיגיטל וברשתות החברתיות, שלטי חוצות, קטלוג, פוסטרים בנקודות המכירה ופעילות יחסי ציבור.

סלוגן הקמפיין "Winter is for couples" מציג זוגיות מזווית אחרת, בה אלמליח מנהלת מערכת יחסים עם בובה. הקמפיין ממשיך ומחזק את האמירה הנועזת ואת הסלוגן של המותג MADE TO BE DIFFERENT.

לדברי דן איתמר, סמנכ"ל השיווק והאסטרטגיה של קבוצת בריל המפעילה את רשת לי קופר בישראל: "לאור הצלחת הקמפיינים המשותפים עם שיר אלמליח וצמיחת המותג בשנתיים האחרונות, אנחנו שמחים לצאת בקמפיין נרחב אשר מייצג ומעביר את ערכי המותג עם שיר אלמליח האהובה על הקהל.". לדבריו: "אנחנו משוכנעים שהקמפיין החדש ימשיך את המגמה ויחזק את ערכי המותג".

לי קופר היא חברת ג'ינסים בריטית, שהוקמה בשנת 1908 על ידי מוריס קופר תחת השם מ. קופר והינה חברת הג'ינסים האירופאית הראשונה בעולם. כיום המותג נחשב לאחד ממותגי הג'ינס המובילים בכ-90 מדינות ברחבי העולם. החברה העולמית מאפשרת לזכייניה להתאים את הקולקציות ומערכי השיווק לדרישות הספציפיות המקומיות של כל מדינה, תוך דרישה לשמר את קו הג'ינס כקו מרכזי בקולקציות.

מותג לי קופר בישראל הוא מותג המתמחה בג'ינס אשר מציע מגוון גזרות ג'ינס עדכניות לגבר ולאישה ומציע גם קולקציות אופנה המשלימות את קווי הג'ינס. הרשת המצליחה מונה 40 חנויות ברחבי הארץ.

רשת לי קופר במבצע ג'ינסים מהקולקציה החדשה החל מ-149 ₪



לכבוד השנה החדשה...
רשת לי קופר במבצע ג'ינסים מהקולקציה החדשה החל מ-149 ₪


רשת לי קופר משיקה את הקולקציה החדשה לסתיו-חורף 2018/19 במבצע על ג'ינסים לשנה החדשה:
מבחר ג'ינסים החל מ-149 ₪

קולקציות "לי קופר" מובילות את הטרנדים החמים בעולם האופנה לצד איכות בלתי מתפשרת עם דגש על הפרטים הקטנים מתוך מחשבה על נוחות הלקוחות.

המבצע בתוקף החל מה-02.09.18 עד ה30.10.18
*לדגמים שבמבצע *אין כפל מבצעים
בכל סניפי רשת לי קופר ברחבי הארץ
@leecooperisraelפייסבוק/ אינסטגרם-

"מדד טיפוח" - כך משרד החינוך מקפח את מי שמגיע לו!


דנית דברה, מנכ"לית עמותת שניר: "בעמותה אנו נלחמים כדי להצליח יותר בלימודים, לא כי ציון זה הדבר החשוב בעולם, כי אם הילדים מצליחים לעלות מ 30 ל 70 והם עבדו והזיעו בשביל זה, תחושת המסוגלות והערך העצמי תשתפר ופתאום מפחיד פחות לעמוד מול אתגרים".

דנית דברה, מנכ"לית עמותת שניר, הפועלת לקידום מתן שוויון הזדמנויות בחינוך ובתרבות: "לפי נתוני משרד החינוך, מדד טיפוח, שהוא הציון שניתן לבתי ספר יסודיים וחטיבות ביניים, הוא נגזרת של חמשת המדדים הבאים: שיעור המשפחות בעלות הכנסה נמוכה, שיעור ההורים בעלי השכלה נמוכה, שיעור המשפחות הגדולות ושיעור העולים החדשים והפריפריאליות של מקום היישוב."

לדבריה: "משרד החינוך משכלל את הנתונים האלו ונותן ציון לכל בתי הספר בין 1 – הכי טוב, ל 10 – הגרוע ביותר. המושג "מדד טיפוח" נכנס כדי לחלק את הסיוע שניתן לבתי הספר, כך שבית ספר שמדורג גבוה יקבל תמיכה גבוהה ובתי ספר שמדורגים נמוך, יקבלו פחות משאבי טיפוח, משום שהם פחות זקוקים להם".

לדברי דברה: "בעמותת שניר, מכירים את הנתון הזה מזווית אחרת לגמרי. המספר הזה, ויותר מכך, מה שעומד מאחוריו, מייצג את מציאות החיים שהילדים בפרויקט ההתערבות החינוכי שלנו, חיים יום יום. הילדים בתכנית, מגיעים לרוב משכונות קשות, משפחות מרובות ילדים, לא לכל הילדים יש זוג הורים עובדים ומפרנסים, חלקם כבר נחשפו לסמים, סיגריות ואלכוהול. השיח בבית לרוב קורבני, הם גדלים עם תפיסה שנסיבות החיים הם שגרמו לכך שאלו יהיו חייהם. אין בבית כל חינוך ללקיחת אחריות, לפרו אקטיביות."

בעמותת שניר, התומכת לאורך השנים, במאות ילדים ברחבי הארץ, מבינים היטב שמעט מאוד ילדים, מוכשרים ככל שיהיו, מעט מאוד מאלה שגדלים בשכונות, בבתי הספר, בערים, מדורגי מדד הטיפוח הגבוה, יצליחו לפרוץ את מעגל החיים שלהם ולחיות חיים אחרים. אלא אם יקרה נס, או סיפור סינדרלה, לילדים אלו אין באמת סיכוי לפרוץ את מעגל הטיפוח הזה, שבו הם חיים- לפרוס כנפיים, להבריק בבגרויות, להתגייס לתפקידים מאתגרים, ללמוד באוניברסיטה, לטייל בעולם, לחלום, להגשים.

וזו בדיוק הסיבה שעמותת שניר נוסדה ופועלת בנחישות שכזו ושמה לעצמה יעד, להגדיל את מספר הילדים בתכנית ההתערבות אותה יזמה, בכל שנה. המטרה להגיע לכמה שיותר ילדים בבתי ספר, בשכונות, לפגוש את אלו שנולדו למציאות קשה, להושיט להם יד ולעזור להם לצאת ממעגל הקארמה אליו הם נולדו.

בעמותה נלחמים איתם כדי להצליח יותר בלימודים, לא כי ציון זה הדבר החשוב בעולם, כי אם הם מצליחים לעלות מ 30 ל 70 והם עבדו והזיעו בשביל זה, תחושת המסוגלות והערך העצמי שלהם תשתפר. ופתאום מפחיד פחות לעמוד מול אתגרים. הצוותים בעמותה תומכים בהם רגשית, פוגשים אותם יום יום, רואים אותם, מגיעים אליהם הביתה, כדי ללמוד את הסביבה שלהם ולדייק לעצמנו, איך אפשר לעזור.

לאורך השנה מפגישים אותם עם אנשים מעוררי השראה. כמה שיותר אנשים מעוררי השראה עד שהאסימון שלהם ייפול שזה בידיים שלהם, שאפשר להתרומם כעוף החול מפציעה, או מפנימייה או מאסון כבד. אפשר לעמוד על הרגליים, לחלום ולהגשים. ההורים שלהם מוזמנים לקבוצות הדרכה עם מדריכי הורים והם שמנגישים עבורם את גיל ההתבגרות, את העולם הטכנולוגי, מקנים כלים לשיח מכבד, לעידוד. ואולי יותר מכל, אנחנו פשוט לא מרפים, עד שיהיה הניצוץ בעין, עד שנראה אותם פורצים את הגבולות של עצמם.

מתכון מיוחד לחלת מחמצת


מאפיית הבוטיק "פת שטינבך – מאפיה חשמלית" מגישה לחגים את מתכונה המיוחד לחלת מחמצת חגיגית ונהדרת, עם טחינה, שמן זית, צימוקים וחמוציות



מאפיית הבוטיק "פת שטינבך – מאפייה חשמלית" בחיפה מגישה, לכבוד חגי תשרי, מתכון מעולה להכנה של חלת מחמצת חגיגית – בשילוב טחינה, שמן זית, צימוקים וחמוציות. החלה עשויה ממרכיבים טבעיים, ללא חומרים משמרים, שמרים, חומרי התפחה או חומרים מלאכותיים, והיא גם טעימה מאוד!

המאפייה, בבעלותו של עפר שטינבך, מתמחה באפיית לחמי מחמצת מקמחים מלאים ומיוחדים ובהם קמח כוסמין בטחינה גסה, קמח שיפון, קמח מלא גס ועוד, ומחמצות שאור מחיטה, כוסמין ושיפון.

את החלה המיוחדת אפשר להשיג במאפייה בימי חמישי וששי. כמו כן, מציעה המאפייה מגוון עשיר של לחמים ולחמניות מחמצת מיוחדים, ששטינבך פיתח באהבה רבה, ובהם "טוטם" – לחם שנאפה בתבנית טרקוטה גלילית ומכיל תוספות של אגוזי קשיו, גרעיני דלעת, חמנייה ופרג ; "שועלי": לחם מועשר בשיבולת שועל גסה, אגוזי קשיו, לוז, מלך, גרעיני חמניות ודלעת ועגבנייה מיובשת ;"חריף מטריף": לחם בתוספת פלפל חריף טרי ; "דון צימוקי": לחמנייה עם אגוזי מלך וצימוקים ; "אמר": עשוי מקמח "אמר" (זן חיטה קדום) ומחמצת כוסמין ; וגם: "מלך ארגמן", "לוזNמור", "שוף שיפון", "הכל לציפור", "מקלות הכוסמין של חני", ועוד.


המאפייה ממוקמת ברחוב דרך יפו 28, חיפה. פרטים והזמנות בטלפון: 04-6184881.
שעות פתיחה: 8:00 – 16:00, 18:00 – 20:00. ביום ששי עד 14:00. יש אפשרות להזמין משלוח דרך האתר. (בשלב זה המשלוחים מתקיימים רק בחיפה).
האתר: https://www.patt-bakery.co.il



מתכון להכנת חלת מחמצת עם טחינה, שמן זית, צימוקים וחמוציות

חומרים:

100 גרם קמח מלא
320 גרם קמח לבן
12 גרם מלח ים
230 מ"ל מים
* 130 גרם מחמצת
20 גרם טחינה
20 מ"ל שמן זית
30 גרם סוכר
40 גרם צימוקים
40 גרם חמוציות

אופן ההכנה:
לשים הכול יחד - ללא הסוכר, המלח, הצימוקים והחמוציות - למשך 4 דקות.
מוסיפים את הסוכר, המלח, הצימוקים והחמוציות, ולשים עוד כ- 5 דקות.
בתום הלישה, נותנים לבצק לתפוח כ-12 שעות במקרר.
לאחר ההתפחה הראשונה, מוציאים את הבצק, מקפלים כמה פעמים ומחלקים לארבעה כדורים.
כל כדור מרדדים ומקפלים כמה פעמים, ונותנים להם לנוח כחצי שעה על השיש, מכוסים בניילון נצמד, או בתוך כלי מכוסה.
מקפלים שוב את חלקי הבצק, מכדררים ומשטחים בעזרת מערוך לצורה ארוכה וצרה (מלבן שטוח וארוך).
מגלגלים כל אחד מהחלקים לרוחבו כך שיקבל צורת "רולדה", ארוכה וצרה.
עתה לוקחים את ארבעת החלקים וקולעים אותם כחלה (צמה).
מניחים לחלה לתפוח שוב כ-3 שעות מחוץ למקרר, או למשך לילה במקרר.
מחממים תנור ל-240 מעלות, ואופים כ-30 דקות.

* מתכון למחמצת:
התהליך הראשוני אורך כ-4 ימים. אחר כך, בתנאי גידול טובים ועקביים, תחיה לה המחמצת לנצח.
כלים וחומרים דרושים:
צנצנת עם מכסה, בנפח של 1 ליטר
בד כותנה נקי ולח
120 מ"ל מים
100 גרם קמח
כלי נקי לערבוב

מים וקמח נוספים, להמשך גידול המחמצת (הסבר בהמשך).
נערבב היטב את המים עם הקמח בתוך הצנצנת.
לאחר קבלת תערובת אחידה, נכסה את הצנצנת רק בבד הכותנה הלח, ונניח על השיש לכ-24 שעות.
למחרת, נוסיף כ-50 מ"ל מים ו-50 גרם קמח לתערובת. נערבב, נכסה ונשאיר לעוד 24 שעות.
יום שלישי – ביום זה כבר תראו בברור בועות מבעבעות במחמצת הצעירה. נחזק אותה בקמח ומים נוספים. יש לשים לב לכך שהכמויות גדלות: בכל פעם אפשר להוסיף למחמצת כ- 50% ממשקלה. כלומר: ביום השני הוספנו 100 גרם (40+60), ביום השלישי משקל המחמצת כבר יהיה 300 גרם, ולכן נוסיף כ-75 מ"ל מים ו-75 גרם קמח.
ביום הרביעי המחמצת כבר שוקלת כ-450 גרם – לכן נוכל להוסיף לה כ-225 גרם, כלומר - 130 מ"ל מים + 110 גרם קמח.
כמות המחמצת שדרושה להכנת כיכר אחת היא כ- 110 גרם – לכן נוכל לשמור על המחמצת במשקל שיתאים לשימוש שלנו: לכיכר של פעם בשבוע, נצטרך כ-110 גרם, ולכן נוכל להשתמש במחמצת במשקל כללי של 300 – 400 גרם.

הדרכה נוספת על גידול מחמצת בקישור הבא:
https://www.patt-bakery.co.il/mahmezet

***
משפחת פת הייתה בעלת מאפיות ועסקה באפייה דורות רבים בפולין. בשנות ה- 20, עם עלייתה לארץ, הקימה בחיפה שתי מאפיות: בשכונת הדר ובשדרות ההסתדרות (המאפייה ברחוב ההסתדרות העסיקה מעל 40 עובדים), שפעלו בשנים 1922 - 1953. באותן שנים המשפחה הקימה גם את "קונדיטוריית פת" בירושלים, שהכילה סליק גדול בתקופת המחתרות.

"יום אחד, כשאמי ואני הבטנו בתמונות ישנות, מצאתי תמונה של סבי עומד ליד האוטו-לחם שלו, ועל האוטו כתוב 'א. פת מאפיה חשמלית'. אימא סיפרה שסבא היה מאוד גאה במלוש (מיקסר) החשמלי שהיה לו כבר בשנות ה-20 של המאה הקודמת. התרגשתי והחלטתי לקרוא גם למאפיה שלי – 'מאפיה חשמלית'. את הקמחים המיוחדים אני מזמין מ'הטחנות הגדולות של א"י', אותה טחנת קמח ממנה קנה סבי!'", מספר עפר שטינבך, נכדו של מייסד "מאפיות פת". שטינבך, ארכיטקט בהכשרתו, חזר לשורשים ופתח באחרונה בחיפה מאפיית בוטיק יפהפייה בה הוא אופה לחצי מחמצת מקוריים, ללא שמרים. הלחמים נאפים מקמחים מלאים בטחינה גסה, תוך שימוש במחמצות שאור מחיטה, כוסמין ושיפון. לכל לחם עפר העניק שם מיוחד.


המאפייה ממוקמת ברחוב דרך יפו 28, חיפה. פרטים והזמנות: בטלפון 04-6184881. האתר: https://www.patt-bakery.co.il

המתנה הטובה ביותר לחג, גמילה מעישון!




המתנה הטובה ביותר לחג, גמילה מעישון! 


שנה חדשה היא זמן להתחלה חדשה ונקיה ביותר. אם ניסיתם להיגמל ולא הצלחתם ואם אתם רוצים להיגמל הידיעה הזו עבורכם.
סדנת הגמילה של אלן קאר "הדרך הקלה להפסיק לעשן" גמילה מהירה וקלה מעישון ללא שימוש בכוח רצון, תחליפים או תרופות, ללא תופעות לוואי או השמנה, בלי להתגעגע לסיגריות או לקנא במעשנים אחרים

לקראת השנה החדשה, זוהי הזדמנות נפלאה להעניק לעצמכם או לחשובים שלכם את המתנה הכי טובה לחג, הזדמנות להיגמל מעישון. רשת אלן קאר, מזמינה אתכם להיעזר בשיטתה הייחודית על מנת להגיד סוף סוף ביי ביי לסיגריות....

רשת אלן קאר עזרה למעל 30 מיליון מעשנים מסביב לעולם להפסיק לעשן בעזרת שיטתה הייחודית. במסגרת סדנה הכוללת מפגש חד פעמי, ניתן להיפטר מהרצון לעשן!, הסדנה מועברת על ידי אנשי מקצוע מוסמכי אלן קאר שהנם גם מעשנים לשעבר בעצמם.

מה מיוחד בשיטה של אלן קאר? ייחודה של השיטה הוא שהיא לא רק מלמדת אנשים איך להפסיק לעשן אלא היא גם מבטלת את הרצון לעשן והגעגוע לסיגריות ומאפשרת למי שהפסיק להמשיך ליהנות מהחיים בלי לפצות את עצמו באכילה מוגברת, בלי לקנא במעשנים אחרים או להתגעגע לסיגריות ובלי לשנות הרגלים – להמשיך לשתות קפה (אין צורך להיגמל גם מקפאין), אלכוהול, לצאת עם חברים לבילויים. במפגש עצמו אין שימוש בתרופות, תחליפים, טיפולים או גימיקים, איננו עוסקים בהפחדות או שיחה על נזקי העישון, הרי כל זה ידוע לכל, סיגריות זה לא בריא. 




מה מצפה למשתתפים בסדנה? אורך המפגש הנו 6 וחצי שעות כאשר בחלק הראשון של הסדנה, מדברים למה לא הצלחת להפסיק לעשן עד היום ומדוע זה לא קשור לאופי המעשן?. בחלק השני, עוברים תהליך מנטלי ייחודי שמשקם את כוח הרצון מול הסיגריה, הכולל הכנה לגמילה פיזית וסיוע בשחרור מהרצון לסיגריה. נשמע מאוד מופשט אך מוזמנים להיכנס לעדויות של מעשנים לשעבר, ותבינו שזה עובד.

שאלת השאלות, האם ניתן לעשן במהלך הסדנה? במהלך הסדנה יש הפסקות עישון כי אנחנו מבינים שאנשים מעשנים בלחץ חושבים רק על הסיגריה הבאה.

מה הסיכוי להצליח להיגמל? מרבית המשתתפים לומדים איך להפסיק לעשן בעקבות המפגש הראשון, אך במידה ויש צורך או קושי, ניתן להיעזר בתמיכה טלפונית של אלן קאר ולהגיע למפגשי חיזוק ללא תוספת תשלום. בכל מקרה, ישנה אחריות לתוצאות והחזר כספי אך כדאי לדעת כי אחוזי ההצלחה של המשתתפים בסדנה עומדים על למעלה מ-90%.

מה הניסיון של אלן קאר? את השיטה פיתח מעשן שרשרת לשעבר בשם אלן קאר, לפני יותר מ-30 שנה וכיום, אלן קאר היא הרשת הבינלאומית הגדולה בתחומה עם למעלה מ- 150 מרכזים בעולם, עד היום נעזרו בשיטה למעלה מ-30 מיליון איש. חשוב לציין כי כל עובדי הארגון בארץ ובעולם הם מעשנים לשעבר שהפסיקו באמצעות השיטה.

שתהיה שנה טובה, בלי סיגריות

יום שבת, 1 בספטמבר 2018

אז מה הטעם שלך? FIVE5



האם אתם מאנשי המנטה? או אנשי התות?

שיש לי חשק למסטיק הוא חייב להיות ללא סוכר וכמה שפחות מזיק לשיניים ובנוסף אני מאנשי המתוק .

,חברת מרס ישראל מרחיבה את סדרת מוצרי מותג המסטיקים FIVE5 ומציגה טעם נוסף עם רעננות לאורך זמן: מנטה מתוקה.
המסטיק החדש והעסיסי הופך את חווית הלעיסה למהנה ומפנקת ומשאיר פה רענן לאורך זמן.
הטעם החדש יצטרף לסדרת הטעמים האהובים בסדרת מסטיק FIVE5 הכוללים את מנטה עדינה, אבטיח, תות ועכשיו מנטה מתוקה! 

בנוסף מסטיק Five יוצאים במסר שיווקי חדש אשר יפנה לבני נוער תחת הסלוגן #הולך איתך.
מטרת המסר הינו להזכיר לצרכנים הצעירים שהמותג מגיע גם בסטיק ומעטפה, וכן – הוא תמיד #הולך איתך, לא משנה לאן וכמה רחוק תגיע. במהלך החודש האחרון עלו לעמודי המותג השונים ברשתות החברתיות סרטונים קצרים, סטורי'ז באינסטגרם ופוסטים מקודמים בפייסבוק, אשר הועלו עם ההאשטאג #הולךאיתך.
בנוסף בחודש הבא תתקיים תחרות צרכנים נושאת פרסים ברשתות החברתיות.